:

Var efter Plasmapen?

Innehållsförteckning:

  1. Var efter Plasmapen?
  2. Hur många gånger måste man göra plasma pen?
  3. Hur länge håller plasma Pen behandling?
  4. Hur ser man ut efter Plasmapen?
  5. Vad är plasma dusch?

Var efter Plasmapen?

Efter behandling är det normalt att det har någon svullnad. Detta är speciellt runt ögonen och kan vara i flera dagar. Oftast är svullnaden som värst på 3:dje dagen och lägger sig därefter. Om svullnaden är svårare kan en antiinflammatorisk medicin och / eller anti-histamin bidra till att lindra svullnaden.

Hur många gånger måste man göra plasma pen?

2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud. Många tycker att det räcker med en behandling. EFTERVÅRD: Omedelbart efter behandlingen kan det finnas en brännande känsla.

Hur länge håller plasma Pen behandling?

Hur länge håller resultatet av plasma pen? Resultatet av behandlingen är kvarstående och behöver inte göras om. I vissa fall lider dock patienten av extra mycket överskottshud vilket gör att upprepade behandlingar kan behövas. Mellan dessa behandlingar bör minst två månader ha passerat.

Hur ser man ut efter Plasmapen?

Det kan även klia och ömma en aning. Det beror mest troligt på nybildningen av kollagen i huden. Man brukar också få små skorpor på huden. De ser ut som små bruna prickar och skall inte pillas bort eftersom det finns en risk för att ärr bildas då.

Vad är plasma dusch?

Vad är plasmahudregenerering? Skapa plasma genom att applicera högfrekvent, högt tryck i atmosfären, leverera stabil plasmajon till spetsen av handstycket, stabil och effektiv hudbehandlingsmekanism genom att stimulera biokemisk process i det inre och yttre området av biologisk cell.