:

När får jag mina reserverade pengar?

Innehållsförteckning:

  1. När får jag mina reserverade pengar?
  2. Hur länge håller PayPal pengarna?
  3. Vad är PayPal Credit?
  4. Hur tar man bort reserverade belopp?
  5. Hur lång tid tar det innan pengarna syns på PayPal?

När får jag mina reserverade pengar?

Om en transaktion avbryts kan beloppet fortfarande vara reserverar på kundens konto i ett par dagar. Att beloppet är reserverat betyder inte att pengarna kommer att dras från kontot. De reserverades av banken för att säkerställa att tillräckligt med pengar ska finnas på kontot för att fullfölja betalningen.

Hur länge håller PayPal pengarna?

Du kan behålla pengarna på ditt PayPal-konto så länge du vill.Vi tar inte ut några avgifter för att pengarna ligger kvar i PayPal-kontot, men vi betalar inte heller någon ränta eftersom ränta på elektroniska pengar är förbjudet.

Vad är PayPal Credit?

Sedan 2016 har PayPal Credit gett kunder och företag en chans att få tillgång till extra pengar för att göra inköp. Enkelt uttryckt betyder det att ditt PayPal-konto kan fungera som ett digitalt kreditkort.

Hur tar man bort reserverade belopp?

Svar: Så fort tankningen är avslutad ska kortutgivande bank ta bort reservationen och du debiteras för det belopp som du faktiskt har tankat för. Om den inte tas bort inom ett par minuter ber vi dig att kontakta kortutgivande bank så att de kan hjälpa dig att ta bort det reserverade beloppet.

Hur lång tid tar det innan pengarna syns på PayPal?

Efter det tar det normalt 1–2 dagar och så mycket som tre, innan de når fram på ditt bankkonto – men härifrån beror det helt och hållet på bankens behandlingstider. Skulle det vara några problem med din betalning kommer banken att returnera pengarna till PayPal som sedan sätter in dem på ditt konto igen.