:

Vad händer om man råkar skrapa Kontrollrutan?

Innehållsförteckning:

  1. Vad händer om man råkar skrapa Kontrollrutan?
  2. Kan man ta ut hela Trissvinsten direkt?
  3. Vad kostar en Trisslott 2020?
  4. Vad får man skrapa på BingoLotto?
  5. Vad händer med lottovinsten om man dör?

Vad händer om man råkar skrapa Kontrollrutan?

Kontrollrutorna får endast skrapas av Ombudet, banken eller Svenska Spel i samband med vinstkontroll. Om Kund lämnar en Lott för vinstinlösen på vilken kontrollrutan har skrapats eller skadats har Kunden inte rätt att erhålla eventuell vinst på Lotten.

Kan man ta ut hela Trissvinsten direkt?

Vinst på TV-Triss betalas ut som som ett engångsbelopp direkt efter genomförd fördelningsdragning. Utbetalningen görs enbart till ett bankkonto där spelaren står som kontohavare.

Vad kostar en Trisslott 2020?

Den vanliga Trisslotten kostar 30kr och denna skraplott 40kr. En annan differens är rutorna. Triss 40 har hela 13 rutor att skrapa inklusive extrachansen. Det gäller som vanligt att skrapa fram 3 likadana belopp för vinst.

Vad får man skrapa på BingoLotto?

Hur får man bingo i BingoLotto? Fem nummer på en och samma vågräta rad ger dig Bingo. Du vinner alltid det som står angivet på den raden du får bingo. Du behöver inte ringa in till programmet för att ta del av denna vinst.

Vad händer med lottovinsten om man dör?

Vid ett dödsfall så betalar Svenska Spel i stället ut kvarvarande pengar på ett bräde till dödsboet och därefter får anhöriga ärva överskottet från dödsboet.