:

Vad är Story på Snapchat?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Story på Snapchat?
  2. Kan man se sina gamla stories på Snap?
  3. Vilka kan se min story på Snapchat?
  4. Vad betyder andra Snapchattare på Snapchat?
  5. Vad betyder dolda Stories?
  6. Kan man se vilka som sett Story på Facebook?

Vad är Story på Snapchat?

Du kan lägga till Snappar i din egen Story, Stories med grupper av vänner, Snapkartan och även Stories som du kan anpassa själv. Så här lägger du till en Snap i en Story ... Skapa en Snap och tryck på en Story högst upp på "Skicka till"-sidan. Tryck på Skicka i nedre högra hörnet när du är klar.

Kan man se sina gamla stories på Snap?

Tillbakablicks-Memories dyker upp som en aktuell Story i Memories om du har sparat en Snap från förra året just den dagen. Du kan dela denna Story till dina vänner, spara den i din kamerarulle eller bara minnas gamla tider.

Vilka kan se min story på Snapchat?

Så här ändrar du vem som kan se Min Story.

  • Tryck på ⚙️ i Min profil för att öppna Inställningar.
  • Skrolla ner till "Vem kan…" och tryck påSe Min Story'
  • Välj antingen "Alla", "Mina vänner" eller "Anpassa"

Vad betyder andra Snapchattare på Snapchat?

Om du väljer "Alla"'" under "Vem kan kontakta mig" kan även Snapchattare som du inte har lagt till skicka Snappar och chattar till dig. Om du postar en Snap i din Story, och sedan ändrar dina inställningar så att bara dina vänner kan se din Story, kan andra fortfarande se de Snappar du postade innan ändringen.

Vad betyder dolda Stories?

Dölj en Story 👎 Du kan dölja Stories och program som du inte gillar. Tryck och håll nere på en bricka och tryck på "Dölj".

Kan man se vilka som sett Story på Facebook?

Om du delar ett foto eller en video i din händelse kan du kontrollera vem som har sett det/den. Det är bara du som kan se vem som har visat din händelse. Tryck på Din händelse i avsnittet Händelser längst upp i nyhetsflödet.