:

Hur länge är dosan blockerad?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge är dosan blockerad?
  2. Hur funkar Bankdosa Länsförsäkringar?
  3. Hur länge tar det att låsa upp din säkerhetsdosa?
  4. Hur gör du för att starta en säkerhetsdosa?
  5. Hur spärras din säkerhetsdosa?
  6. Vad är en orange säkerhetsdosa?

Hur länge är dosan blockerad?

Glömt pinkoden till säkerhetsdosan Välj Personlig service och Bankärenden, så får du hjälp att låsa upp din säkerhetsdosa. Görs det denna väg, så tar det 5 arbetsdagar för dosan att börja fungera. Detta för att minska risken för att dosan hamnat i fel händer. Det går också bra att besöka ditt lokala kontor.

Hur funkar Bankdosa Länsförsäkringar?

Med säkerhetsdosan kan du logga in på Mina sidor och signera dina uppdrag. Här får du hjälp med hur du aktiverar säkerhetsdosan, använder den och vad du ska göra om säkerhetsdosan blivit blockerad. När du fått hem din tillfälliga pinkod kan du börja använda säkerhetsdosan.

Hur länge tar det att låsa upp din säkerhetsdosa?

  • Ring oss via Telefonbanken på 0771-666 555. Se till att ha din säkerhetsdosa tillhands. Välj Personlig service och Bankärenden, så får du hjälp att låsa upp din säkerhetsdosa. Görs det denna väg, så tar det 5 arbetsdagar för dosan att börja fungera.

Hur gör du för att starta en säkerhetsdosa?

  • Fyll i ditt personnummer och välj Säkerhetsdosa alternativt Företagskopplad dosa. Tryck på Logga in. Starta säkerhetsdosan genom att trycka på den blå knappen. En kontrollbild visas på din datorskärm eller mobila enhet. Rikta kameran på säkerhetsdosan mot kontrollbilden. Slå in din PIN-kod i säkerhetsdosan och tryck på ”OK”.

Hur spärras din säkerhetsdosa?

  • Om säkerhetsdosan spärras. Din säkerhetsdosa spärras om du registrerar tre felaktiga pin-koder i följd. Texten LOCK PIN visas då i övre delen av fönstret och dosan informerar att "Dosan är helt låst". Kontakta ditt bankkontor eller telefonbanken personlig service, så får du hjälp att låsa upp din dosa.

Vad är en orange säkerhetsdosa?

  • Orange säkerhetsdosa. Den här varianten av säkerhetsdosa är utrustad med en kamera som genom skanning kan läsa av kontrollbilder i internetbanken. Fyll i ditt personnummer och välj Säkerhetsdosa alternativt Företagskopplad dosa. Tryck på Logga in. Starta säkerhetsdosan genom att trycka på den blå knappen.