:

Hur länge tränar Biggest loser hemma?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge tränar Biggest loser hemma?
  2. När kan man se Biggest loser finalen?
  3. Vem vann Biggest loser 2020?
  4. När sänds Biggest loser 2020 final?
  5. När kan man se Biggest loser på TV4 Play?
  6. Vem vann Biggest Loser 2021?

Hur länge tränar Biggest loser hemma?

Biggest Loser” är (för dig som inte vet) en omåttligt populär dokusåpa som går ut på att sjukligt feta människor tävlar i viktnedgång. Deltagarna isoleras från omvärlden och tränar cirka åtta timmar per dag samtidigt som de knappt äter något alls.

När kan man se Biggest loser finalen?

Tävling. Vill du sitta i publiken till Sjuans folkkära program Biggest Loser? Då har du möjlighet att boka gratisbiljetter till finalen fredag 10 januari då vi utser vinnarna av Biggest Loser 2020. I Biggest Loser tävlar överviktiga personer om vem som kan gå ner mest i vikt och få ett hälsosammare liv.

Vem vann Biggest loser 2020?

Mona Eriksson har tagit nytt kvinnligt rekord Juriststudenten Mona Eriksson, 24, klev in i ”Biggest loser” med en startvikt på 131,2 kilo. 64,8 kilo lättare stod hon senare som vinnare i finalen när vågen visade 66,4 kilo – därmed har hon även tagit ett nytt kvinnligt rekord i programmet.

När sänds Biggest loser 2020 final?

Jag vet att de kommer köra på hårt, men jag vet att jag kommer köra på hårade så att det ska bli roligt och se hur de går. Finalen av Biggest loser sänds tisdagen den 8 december klockan 21.00 på Sjuan och TV4 Play.

När kan man se Biggest loser på TV4 Play?

Fjorton deltagare välkomnas av programledaren Anna Brolin på Ekolsunds slott där de samlats för att förändra sina liv. Nu har de chansen att förändra livet och uppleva en friskare och rörligare sida. Se programmet på måndagar och tisdagar 21:00 i Sjuan eller när du vill i TV4 play!

Vem vann Biggest Loser 2021?

Simon Wahl, 21, vann hemmafinalen i ”Biggest loser”.