:

Var lagras sms i Android?

Innehållsförteckning:

  1. Var lagras sms i Android?
  2. Hur många sms sparas?
  3. Var hamnar arkiverade sms?
  4. Var finns sms?
  5. Hur spara meddelanden?
  6. Hur sparar jag meddelanden?

Var lagras sms i Android?

De sparas på telefonen i /data/data/com. android. telephony (eller liknande paketnamn) i en liten sqlite-databas med namnet mmssms.

Hur många sms sparas?

Varenda konversation från telefonen lagras som om det vore en mejlväxling, och om det finns mms med så lagras även bilder, video och ljud. Några gränser i omfattning, det vill säga mängden sms och mms, verkar inte finnas.

Var hamnar arkiverade sms?

Arkivera sms-konversationer, samtal eller röstmeddelanden Du kan arkivera en sms-konversation, ett samtal eller ett röstmeddelande från Google Voice-inkorgen utan att objektet raderas. Om någon svarar på en konversation som du har arkiverat visas meddelandena i inkorgen.

Var finns sms?

Det går att skicka och ta emot sms från vänner och kontakter i Messages....Skicka och ta emot sms med Messages

  • Öppna Messages-appen .
  • Tryck på Skriv .
  • I fältet Till anger du namn, telefonnummer eller e-postadresser som du vill skicka meddelande till. Du kan även välja bland dina favoritkontakter eller hela kontaktlistan.

Hur spara meddelanden?

I Android säkerhetskopieras inte dina sms automatiskt, men det är lätt gjort med appen SMS Backup+. Här kan du läsa hur.

  1. Starta appen och tryck på Anslut i menyn för att spara meddelandena till Google Drive. ...
  2. Välj det Google-konto som meddelandena ska kopieras till och tryck på OK.

Hur sparar jag meddelanden?

Meddelanden på iCloud uppdateras automatiskt så att du alltid har samma vy överallt där du använder iMessage. När du raderar ett meddelande, en bild eller en konversation på en enhet tas den bort på alla dina enheter. Och eftersom alla bilagor lagras på iCloud kan du spara utrymme på din enhet.