:

Vad kostar det att kemtvätta en jacka?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att kemtvätta en jacka?
  2. Hur lång tid tar det att kemtvätta en jacka?
  3. Vad kostar det att lämna in en dunjacka på kemtvätt?
  4. Vad kostar det att kemtvätta en klänning?
  5. Vad kostar det att kemtvätta en Röllakansmatta?
  6. Hur mycket kostar det att kemtvätta en kostym?
  7. Vad går inte bort med kemtvätt?
  8. Hur mycket kostar det att kemtvätta en kavaj?

Vad kostar det att kemtvätta en jacka?

Priser kemtvätt

Blus, fr.125 kr
Jacka, fr.175 kr
Jacka, tjock 3/4, fr.290 kr
Kappa/rock, fr.290 kr
Kavaj, fr.150 kr

Hur lång tid tar det att kemtvätta en jacka?

Svar: Själva tvätten tar inte längre tid än om du skulle tvätta själv hemma. Vissa kemtvättar har expresstvätt där du kan lämna på förmiddagen och hämta på eftermiddagen. Normalt så tar det 1-2 dagar att få tillbaka sin tvätt.

Vad kostar det att lämna in en dunjacka på kemtvätt?

Den höga kostnaden för att kemtvätt en dunjacka beror oftast på att det tar väldigt lång tid att få dunet helt torrt. Ett bra pris för att kemtvätta en dunjacka är mellan 2 kronor.

Vad kostar det att kemtvätta en klänning?

Det skiljer sig lite mellan material och typ av klänning vad kostnaden för kemtvätt är men räkna med mellan 2 kronor. kemtvätten bör kunna ge dig en uppskattning innan du lämnar in dem.

Vad kostar det att kemtvätta en Röllakansmatta?

Hos en vanlig kemtvätt varierar priset på mattvätt beroende på mattans material. Hos oss är priset på mattvätt i hemmet lägre än vad de flesta tror. Kostnaden varierar mellan 79kr-139kr/m². Dessutom har vi kostnadsfri milersättning när du beställer mattvätt.

Hur mycket kostar det att kemtvätta en kostym?

Svar: Det kostar ungefär 200 kronor att kemtvätta en kostym, beroende på hur snabbt du vill ha den klar och var i Sverige du befinner dig.

Vad går inte bort med kemtvätt?

Din kemtvätt kommer att veta hur de ska tvätta plagg med de olika benämningarna. Normalt så är det kläder i material som päls, mocka och läder eller känslig textilier som kostymer eller klänningar som du bör kemtvätta. Det är material som kan ta skada av att tvättas i vatten.

Hur mycket kostar det att kemtvätta en kavaj?

Svar: Det kostar ungefär 100 kronor att kemtvätta en kavaj, beroende på vilket material den är i, hur snabbt du vill ha den klar och var i Sverige du befinner dig.