:

Kan man spara Surf Comviq?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man spara Surf Comviq?
  2. Vilka abonnemang sparar Surf?
  3. Kan man överföra surf Telia?
  4. Kan man spara Surf Telenor?
  5. Kan man spara Surf?

Kan man spara Surf Comviq?

Du som har kontantkort hos Comviq kan spara din oanvända surf till nästa månad. Och nästa. Tänk på att du behöver tanka senast dagen innan giltighetstiden för ditt kontantkort går ut för att spara din oanvända surf. Du kan som mest spara upp till 300 GB surf på ditt kontantkort.

Vilka abonnemang sparar Surf?

Ja, du kan spara oanvänd surfabonnemang, men inte hos alla operatörer. Det går att spara oanvänd surf med både mobilabonnemang och mobilt bredband. Hur mycket surf du kan spara varierar mellan olika operatörer och olika abonnemang.

Kan man överföra surf Telia?

Har du ett abonnemang med 30 GB surf, har ni alla 30 GB surf. Ju fler ni är desto lägre blir kostnaden. Alla mobilabonnemang hamnar på en faktura och du kan enkelt hantera abonnemangen på Mitt Telia. ... Du har en tydlig översikt av fördelningen av surfen och kan enkelt ändra och lägga till surf i appen Mitt Telia.

Kan man spara Surf Telenor?

Surf som du inte använder sparas i en månad. Det vill säga: surfen som blev över i januari kan du använda i februari, men inte i mars. Tyvärr erbjuder vi inte tjänsten längre. Du som redan har den kan fortsätta att spara din oanvända surf så länge du inte byter till en annan surfmängd.

Kan man spara Surf?

Hur mycket surf du kan spara varierar De operatörer som låter dig spara oanvänd surf har alltid några begränsningar för hur mycket surf du kan spara. Det vanligaste är att du kan spara upp till 100 GB på ett enskilt abonnemang, men det kan variera.