:

Var sparas KIK bilder?

Innehållsförteckning:

  1. Var sparas KIK bilder?
  2. Kan man ta bort bilder från KIK?
  3. Hur använder man KIK?
  4. Hur tar man bort sitt konto på KIK?
  5. Hur får man KIK?
  6. Kan man ha två konton på KIK?
  7. Hur mycket kostar KIK?

Var sparas KIK bilder?

Fler och fler människor skickar viktig information via Kik app istället för textmeddelanden. Det är enkelt för användare att spara en enda Kik-bild eller -video med själva Kik-appen medan det inte finns något officiellt sätt att spara Kik-meddelanden.

Kan man ta bort bilder från KIK?

Du kan radera vilken text, bild eller video som helst i Kik-chatten genom att göra följande:

  1. Klicka och håll på bilden.
  2. Du kommer att se en popup med klistra in eller radera.
  3. Välj ”Ta bort” och det är allt.

Hur använder man KIK?

KiK Messenger är en mobilapp för att skicka meddelanden till andra, på ungefär samma sätt som SMS och MMS. Med KiK kan du som användare skicka meddelanden, videor, bilder till andra användare, men istället för att ha ditt telefonnummer som avsändare så har du ett användarnamn.

Hur tar man bort sitt konto på KIK?

För att ta bort ditt Kik-konto besöker du helt enkelt denna sida och följer anvisningarna. Du kommer nu att få ett mejl från Kik där du sedan måste bekräfta att du vill ta bort ditt konto. Tryck på knappen i mejlet och följ eventuella ytterligare anvisningar.

Hur får man KIK?

Kik är gratis och systemet bygger på det användarnamn man skapar när man startar sitt konto. Lägger man till en person som kontakt kan man se den personens för- och efternamn, användarnamn och profilbild. Man kan däremot inte se personens e-postadress, telefonnummer eller födelsedata.

Kan man ha två konton på KIK?

Ja, det kan funka, det körde jag med för MSN förut (innan jag insåg att eBuddy klarar ju flera konton). Men det finns väl inga andra klienter som kör kik-protokollet?

Hur mycket kostar KIK?

Kik är gratis och systemet bygger på det användarnamn man skapar när man startar sitt konto.