:

Er snus ulovligt i Grækenland?

Innehållsförteckning:

  1. Er snus ulovligt i Grækenland?
  2. Hvor meget snus må man tage med til udlandet?
  3. Hvor mange cigaretter må man tage med fra Grækenland?
  4. Hvad koster smøger i Grækenland?
  5. Kan man købe menthol cigaretter i Grækenland?
  6. Hvor meget snus må man tage med til Danmark?
  7. Hvor meget øl må man tage med fra Tyskland?
  8. Er LYFT ulovligt?

Er snus ulovligt i Grækenland?

Er man fyldt 16 år kan man medbringe bordvin og øl, med en alkoholprocent på max....

Ved indrejse fra et EU land
Spiritus over 22 %10 liter
Cigarer400 stk.
Røgtobak1000 gr.
Hedevin20 liter

Hvor meget snus må man tage med til udlandet?

Fælles regler for alle typer tobak I Danmark er det ulovligt at sælge snus, men du gerne importere snus til dit private brug. Grænsen for import til eget forbrug vurderes til at ligge på cirka 500 gram ren snustobak eller 1500 gram inklusiv emballage, hvilket svarer til tre måneders privatforbrug.

Hvor mange cigaretter må man tage med fra Grækenland?

Når du ankommer fra et EU-land Cigaretter - 800 stk. Cigarillos og cerutter - 400 stk. Cigarer - 200 stk. Røgtobak - 1 kg.

Hvad koster smøger i Grækenland?

Hvor meget koster cigaretter i Grækenland? Cigaretter er billigere i Grækenland end i Danmark. Gennemsnitlige omkostninger ved en pakke med lokale cigaretter er 27 DKK (3.70 EUR). For mere kendte mærker som: Marlboro, Dunhill, Kent du er nødt til at betale om 34 DKK (4.60 EUR).

Kan man købe menthol cigaretter i Grækenland?

Nej, salg af menthol-cigaretter er forbudt i alle EU-lande. Forbuddet gælder ikke for røgfri tobak (herunder opvarmet tobak), e-cigaretter og tyggetobak med mentholsmag.

Hvor meget snus må man tage med til Danmark?

Hvis du modtager en pakke med mere end 750 g ren snustobak, vil det blive betragtet som erhvervsmæssig import. Det samme gælder, hvis du på samme tid modtager flere forsendelser, som tilsammen indeholder mere end 750 g ren snustobak. Toldstyrelsen udfører toldkontrol.

Hvor meget øl må man tage med fra Tyskland?

110 liter - det svarer til cirka 330 dåser øl for en privatperson. Man skal være fyldt 16 år for at kunne indføre øl og vin (alkoholprocent maks. 16,4). Du skal være fyldt 18 år for at kunne indføre hedvin, spiritus og tobaksvarer.

Er LYFT ulovligt?

LYFT er et 100% tobaksfrit produkt. Det er netop derfor, vi ser LYFT på hylderne i Danmark, da det er tilladt både at sælge og købe nikotinposer i Danmark. Eftersom at de ikke indeholder tobak, er de ikke er omfattet af tobakslovgivningen herhjemme.