:

Vem är vd för Ullared?

Innehållsförteckning:

  1. Vem är vd för Ullared?
  2. Vad har hänt med Boris i Ullared?
  3. När slutade Boris på Ullared?
  4. Hur gammal är Boris Lennerhov?
  5. Vem är Patrik Levin?
  6. Hur gammal är Boris Ullared?
  7. Hur mycket tjänar Boris Lennerhov?
  8. Hur många säsonger finns det av Ullared?
  9. Hur mycket tjänar Boris från Ullared?

Vem är vd för Ullared?

Den första januari tog Patrik Levin, 36, över som vd för Gekås i Ullared.

Vad har hänt med Boris i Ullared?

Idag är Boris styrelseordförande i bolaget och trivs med det, i början av 2021 tog nämligen Patrik Levin över som vd. Boris känner nu att han fått mer tid att umgås med familjen och frun Rose-Marie. – Egentligen var det så att jag slutade som vd årsskiftet . Jag tyckte det räckte efter en så lång tid.

När slutade Boris på Ullared?

Boris Lennerhov[redigera | redigera wikitext] Ulf Willy Boris Lennerhov, född 16 november 1955 i Lindås, är styrelseledamot samt tillförordnad VD för varuhuset Gekås i Ullared. Lennerhov var VD för Gekås i Ullared år samt från november 2017 till 1 januari 2021.

Hur gammal är Boris Lennerhov?

66 years (Novem) Boris Lennerhov/Age

Vem är Patrik Levin?

Patrik Levin tillträder som vd för Gekås Ullared 1 januari 2021 och tar med sig en gedigen erfarenhet från detaljhandelsbranschen. Han kommer närmast från Coop Vardagshandel AB och har innan dess arbetat 14 år på ledande befattningar inom handel i både Sverige och Danmark.

Hur gammal är Boris Ullared?

66 år (16 november 1955) Boris Lennerhov/Age

Hur mycket tjänar Boris Lennerhov?

Som vd för framgångsrika Gekås har man naturligtvis goda förutsättningar att tjäna bra. Och Boris Lennerhov är nöjd med sin lön. – Jag har en grundlön på om året.

Hur många säsonger finns det av Ullared?

Fram till 2019 producerades 10 säsonger av serien, vilken betecknas som Kanal 5:s största tittarsuccé genom tiderna. Ur personalen får man följa varuhusets chef Boris Lennerhov och de anställda på varuhuset, bland andra Morgan Karlsson och Ola-Conny Wallgren.

Hur mycket tjänar Boris från Ullared?

Som vd för framgångsrika Gekås har man naturligtvis goda förutsättningar att tjäna bra. Och Boris Lennerhov är nöjd med sin lön. – Jag har en grundlön på om året. Utöver det kan jag få bonus om vinsten stiger mot året innan.