:

Varför After Eight?

Innehållsförteckning:

  1. Varför After Eight?
  2. Vad innehåller After Eight?
  3. Är After Eight svenskt?
  4. Är After Eight Nötfri?
  5. Har After Eight blivit mindre?
  6. Är Dumle Nötfri?
  7. Är det nötter i blockchoklad?
  8. Är det gluten i After Eight?
  9. Är Dumle svensk?

Varför After Eight?

AFTER EIGHT choklad är de klassiska tunna mintplattorna täckta med en rik och fyllig mörkchoklad. I Sverige är AFTER EIGHT choklad ett av våra mest kända, älskade och sålda varumärken inom askchoklad. Året runt - till julen, påsken eller festen är AFTER EIGHT det självklara valet!

Vad innehåller After Eight?

Innehållsdeklaration: Socker/Sukker, kakaomassa, glukossirap/glucosesirup, kakaosmör, SMÖROLJA/SMØROLIE (MJÖLK/MÆLK/MELK), SKUMMJÖLKS-/SKUMMETMÆLKSPULVER, VASSLE-/VALLE-/MYSEPULVER (MJÖLK/MÆLK/MELK), stabiliseringsmedel/-middel (invertase), emulgeringsmedel/emulgator (lecitin), pepparmyntsolja/pebermynteolie, salt, ...

Är After Eight svenskt?

After Eight lanserades 1962. Fram till 1988 såldes After Eight i Sverige av Rowntree Mackintosh. Nestlé tog över produktionen 1988, i samband med att den schweiziska konfektyrtillverkaren köpte sin brittiska konkurrent Rowntree's.

Är After Eight Nötfri?

After eight, kan man äta om man är nöt och mjölkallergiker som jag. och chocklad med minst 90% mörkchocklad.

Har After Eight blivit mindre?

Mannen som är en trogen After eight-ätare har över åren konstaterat att den populära chokladbiten krympt. Från att ha fyllt ut de prassliga portionsförpackningarnas 60 x 60 millimeter är chokladen enligt anmälaren nu nere i 43 x 43 millimeter. ... – Det finns engelsproducerad och tyskproducerad After eight.

Är Dumle Nötfri?

Dumleklubba är en klubba som funnits sedan 1945. Är kola som är täckts av choklad. ... Då säljs de oftast i en påse som innehåller 10 st klubbor. Till skillnad från vanlig dumlekola innehåller inte dumleklubba varken nötter eller spår av nötter.

Är det nötter i blockchoklad?

Skrämmande! Är det någon som vet om ICAs egen blockchoklad innehåller nötter? Choklad från Fazer är nötfria och finns ju i några olika smaker. De finns i nästan alla butiker.

Är det gluten i After Eight?

Stärkelsesirap: Kommer dels från majs och dels från vete. Processen är dock sådan att det inte kommer med något gluten fast man använder vete. Så är man glutenallergiker kan man äta After Eight.

Är Dumle svensk?

Allt började med en liten godisklubba - året var 1945 och platsen var Mazettis fabrik i Sverige. ... År 1960 fick den lilla klubban namnet Dumle och 15 år senare, 1975, blev den en del av Fazers konfektyrfamilj. Ingen kunde undgå att se Dumle-klubbans potential, och år 1987 lanserades Dumle-kolan.