:

Hur gör man med en Beautyblender?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man med en Beautyblender?
  2. Kan man koka en Beautyblender?
  3. Kan man tvätta Sminksvampar?
  4. Varför ska man blöta Beautyblender?
  5. Hur gör man rent en make up svamp?

Hur gör man med en Beautyblender?

Tänk på att alltid använda din Beautyblender fuktad, och dutta varsamt på önskad produkt för att vara så skonsam mot huden som möjligt! Genom att försiktigt dutta istället för att dra med svampen blir sminket dels jämnare, och du är snällare mot din hud.

Kan man koka en Beautyblender?

Allt du behöver för att rengöra din beautyblender är diskmedel, vatten, en värmetålig mugg eller ett glas och en mikrovågsugn, skriver Cosmopolitan.

Kan man tvätta Sminksvampar?

Därför är det hög tid att du lär dig att göra rent din svamp på rätt sätt. Tips nummer ett är att du lägger din beauty blender i en skål med varmt vatten och tvål. Låt den ligga i badet i 30 minuter, skölj den. Är det fortfarande smuts kvar kan du komplettera med extra tvål.

Varför ska man blöta Beautyblender?

En Beautyblender är en sminksvamp helt utan kanter som man använder till att applicera alla sorters smink och fuktkrämer med. ... Genom att göra en Beautyblender blöt (och krama ur den ordentligt) innan du använder den mättar du svampen, och den absorberar inte produkterna du använder.

Hur gör man rent en make up svamp?

Varmt vatten och tvål Tips nummer ett är att du lägger din beauty blender i en skål med varmt vatten och tvål. Låt den ligga i badet i 30 minuter, skölj den. Är det fortfarande smuts kvar kan du komplettera med extra tvål.