:

Kan man i Morgontofflor?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man i Morgontofflor?
  2. Kan man tvätta Skinntofflor?
  3. Hur är Shepherd i storleken?
  4. Vart kan man köpa tofflor?
  5. Kan man tvätta Ulltofflor?

Kan man i Morgontofflor?

Hur håller jag mina tofflor fräscha? – De håller sig ganska fräscha i sig själva i och med att de andas bra, vilket gör att du aldrig blir riktigt svettig när du har dem på dig. Vi rekommenderar dig att ta hand om dem så som du tar hand om ett underställ i ull, vädra dem och ställa ut dem över natten.

Kan man tvätta Skinntofflor?

Du skall undvika tvätt så länge som möjligt. Om du måste tvätta dina tofflor så rekommenderar vi handtvätt eller 30 graders ullprogram i tvättmaskin. Använd ett milt och skonsamt tvättmedel, allra helst ullschampo.

Hur är Shepherd i storleken?

De allra flesta av våra modeller är gjorda för att du ska kunna ha din vanliga storlek, men pendlar du mellan två storlekar så välj den större. Den enda modellen vi har där vi rekommenderar att du går upp en storlek är ballerinatofflan Saga.

Vart kan man köpa tofflor?

Här hos oss på Åhléns kan du både köpa tofflor online och i våra varuhus. Vi har noggrant valt ut ett stort och varierat utbud av mjuka, bekväma samt trendiga tofflor för alla tillfällen och stilar.

Kan man tvätta Ulltofflor?

Fläckar på ullprodukter dränks in direkt med ljummet vatten på en svamp. Rengör vidare med ett ullschampoo. Fårskinnskuddar och ulltofflor till skillnad från lösa fårskinn bör ej tvättas i vanlig tvättmaskin.