:

Vad gör man på ett Pokestop?

Innehållsförteckning:

  1. Vad gör man på ett Pokestop?
  2. Kan man göra ett eget Pokestop?
  3. Hur gör man ett gym i pokémon?
  4. Vad Pokémon Go går ut på?
  5. Hur länge kan en Pokemon vara i ett gym?
  6. Hur får man nya bollar i Pokemon go?
  7. Hur blir ett Pokestop ett gym?

Vad gör man på ett Pokestop?

Pokestops låter dig fylla på förrådet av olika saker du som tränare behöver. När du besöker ett pokestop så får du en belöning, men vad många inte vet är att efter en viss tid så fylls pokestop-punkter på med belöning.

Kan man göra ett eget Pokestop?

Via den officiella sidan för Pokémon Go har det nu blivit möjligt för utvalda spelare att föreslå vart nya Pokéstops till spelet ska ligga. Detta granskas sedan och kanskle blir just ditt förslag nästa Pokéstop eller rent av ett Gym.

Hur gör man ett gym i pokémon?

Om det är första gången du närmar dig ett pokégym så måste du välja lag. Du väljer det röda, det blåa eller det gula. När du vet vilket lag du är med i kan du sedan välja om du vill "gymma" dina pokémon på ett gym som ägs av ditt eget team eller av något av de andra.

Vad Pokémon Go går ut på?

Vad är Pokémon Go? Ett mobilspel som går att ladda ner både till Iphone och Android. I spelet skapar du din egen avatar som du sanvänder för att gå runt och fånga, träna, byta bort eller strida med infångade Pokémons.

Hur länge kan en Pokemon vara i ett gym?

13. Hur funkar gymmen? Om du ser ett gym som kontrolleras av ditt lag kan du stoppa in en pokémon där (ikonen längst ner till vänster) för att hjälpa till att försvara det från alla andra soplag. Att hålla ett gym i 21 timmar ger bonusar i form av poké coins och stardust.

Hur får man nya bollar i Pokemon go?

Du kommer bara hitta Pokébollar och ägg på Pokéstops fram tills din karaktär når level 5. Föremål som Potions, Revives, bär, Lucky-ägg och andra typer av Pokébollar kommer du börja när du passerat den gränsen. Fortsätt levla upp din tränare, för det finns mer överraskningar allteftersom att du fortskrider.

Hur blir ett Pokestop ett gym?

Inom ett visst område får det inte finnas för många stopp i förhållande till antalet gym. Det är därför ett Pokástops kan omvandlas till ett gym när det kommer till nya Pokéstops. Utan att gå vilse i regler och algoritmer så föreslå nya stopp på platser som spelare kan nå, utan att behöva passera privata områden.