:

Kan man flyga med hund?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man flyga med hund?
  2. När får man flyga med hund?
  3. Får man ta med hund till Arlanda?
  4. Kan man flyga med hund Ryanair?
  5. Hur flyger man långt med hund?

Kan man flyga med hund?

Små katter eller hundar kan resa i kabinen på flygningar inom Schengen och/eller EU . Vi accepterar upp till två husdjur i kabinen per flyg (upp till tre mycket små valpar eller kattungar i samma bur kan bokas som ett djur).

När får man flyga med hund?

Flyga med hund i kabinen Om hunden väger mindre än åtta kg (inklusive transportbur) får den resa i kabinen med dig och övriga resenärer. Hunden checkas in som handbagage och måste sitta i en hundväska som är IATA-godkänd.

Får man ta med hund till Arlanda?

Ska du hämta eller lämna någon vid flygplatsen går det bra att ta med ditt husdjur in i terminalbyggnaden.

Kan man flyga med hund Ryanair?

Högst fyra ledar-/servicehundar är tillåtna på en flygning. Hunden tillsammans med väskor och mat transporteras utan kostnad. Passagerare som önskar resa med sin ledar/servicehund ombord måste informera oss om detta, helst i samband med bokningen. Detta kan göras online eller via Ryanairs team för särskild assistans.

Hur flyger man långt med hund?

-Först måste man kolla hur man tänkt flyga. -Sedan måste man ringa flygbolagen innan man bokar biljetterna och kolla så det finns plats att ta hunden ombord i kabinen. -Väger hunden och väskan max 8kg så får man ta dom i kabinen men endast med vissa flygbolag!