:

Hur gör man med Melanotan?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man med Melanotan?
  2. Hur tar man Mello?
  3. Hur tar man Mello nässpray?
  4. Vad gör Melanotan?
  5. Hur blandar man Mello?
  6. Kan man bränna sig med Melanotan?
  7. Är Mello en drog?
  8. Vilket Melanotan är bäst?

Hur gör man med Melanotan?

Hur injicerar/tar jag Melanotan 2? Du använder en av sprutorna och suger upp önskad mängd ur burken och därefter injicerar det på valfritt ställe på kroppen med mest fett. Vanligaste stället att injicera är i fettet på magen strax bredvid/nedanför naveln.

Hur tar man Mello?

Oftast sprutar du in läkemedlet på magen eller låren, eller i övre delen av skinkorna. Om du ska ta sprutan i magen eller låret kan det vara bra att nypa tag i några centimeter hud och lyfta upp ett hudveck. Sedan sprutar du in läkemedlet i hudvecket. Då minskar risken för att injektionen hamnar i en muskel.

Hur tar man Mello nässpray?

Vi rekommenderar att du tar ditt Melanotan 2 högst 1 timme innan du ska sola....Detta igår:

  1. 1 st nässprayflaska.
  2. 2 st Bac vatten.
  3. 1 st spruta för blandning.
  4. 1 st vial Melanotan 2 (10 mg)

Vad gör Melanotan?

Melanotan är en ny nätdrog som förväntas ge ökad hudpigmentering, minskad aptit och ökad libido. Melanotan är en icke-selektiv melanokortinreceptoragonist med hög affinitet för MC1-, MC3-, MC4- och MC5-receptorer. Dess endogena motsvarighet är melanokortiner, t ex alfa-melanocytstimulerande hormon (alfa-MSH).

Hur blandar man Mello?

Tjejer och Män UNDER 65 kg: 5 enheter/injektion dagligen (halva vägen upp till 10 på sprutan, totalt 1/20 av hela sprutan) under uppladdningsfasen. Tjejer och Män ÖVER 65 kg: 10 enheter/injektion dagligen (hela vägen upp till 10 på sprutan, totalt 1/10 av hela sprutan) under uppladdningsfasen.

Kan man bränna sig med Melanotan?

Sedan så lärde jag mig om själva innehållet, och då blev jag säker. DETTA KAN JAG ABSOLUT ANVÄNDA! Melanotan togs fram som en medicin under 80-talet, till de som var albinos. Tanken var att dom skulle kunna få en lite mörkare hudton UTAN att bränna sig.

Är Mello en drog?

Melanotan är en ny s k nät- drog som injiceras subkutant för att ge ökad hudpigmente- ring och ökad libido. har inkommit akut under det senaste året i Skandinavien. Överdosering med melano- tan har orsakat symtom som oro, ångest och förvirring.

Vilket Melanotan är bäst?

Vi har även Melanotan nässpray för dig som inte föredrar att använda sprutor. Vi rekommenderar dock alltid alla att i första hand använda Melanotan via injektion för bäst resultat då det tas upp sämre nasalt (via nässpray). Vi säljer dessa i olika storlekar på kit, du kan se samtliga produkter ovan.