:

Hur gör man med nya iOS 14?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man med nya iOS 14?
  2. Hur fixar man bakgrunden på iOS 14?
  3. När kommer det en ny uppdatering till iPhone?
  4. När kommer nya iOS 14?
  5. Vad är den nya uppdateringen på iPhone?

Hur gör man med nya iOS 14?

Så designar du din iPhone-skärm med iOS 14 i 5 enkla steg!

  1. Uppdatera din iPhone till iOS14. ...
  2. Välj en stil. ...
  3. Välj vilka appar du vill ha på hemskärmen. ...
  4. Ladda ner appen Widgetsmith. ...
  5. Vill du ha foton som ikoner för dina appar?

Hur fixar man bakgrunden på iOS 14?

Personligt utseende på appar Öppna appen och klicka Skapa genväg > Lägg till åtgärd > välj vilken app du vill designa och döp din skapelse. För att ge den en personlig look och lägga till den på hemskärmen, klicka på de tre prickarna. Välj sedan vilken bild du vill använda dig av från din kamerarulle. Voilà!

När kommer det en ny uppdatering till iPhone?

Vill du testa det nya iOS? Betaversionen för utvecklare släpptes strax efter WWDC 2021, men i slutet av juni så släpptes en betaversion för alla som har en iOS 15-kompatibel telefon. Apple har bekräftat att iOS 15 släpps den 20 september.

När kommer nya iOS 14?

iPhone 14 - släppdatum och pris Även om vi förmodligen inte kommer att få se iPhone 14 på exakt samma datum under 2022, tenderar Apple att presentera sina nya modellerna på antingen den första eller andra tisdagen i september, vilket skulle innebära antingen den 6 eller 13 september nästa år.

Vad är den nya uppdateringen på iPhone?

iOS 14 förnyar iPhone-upplevelsen från grunden med omdesignade widgetar på hemskärmen, ett nytt sätt att automatiskt ordna appar med appbiblioteket och en kompakt utformning för telefonsamtal och Siri. Meddelanden introducerar fastnålade konversationer och förbättringar av grupper och Memoji-funktioner.