:

Varför raktvål?

Innehållsförteckning:

  1. Varför raktvål?
  2. Hur använder man en rakborste?
  3. Vad är raklödder bra för?
  4. Vad är en Säkerhetshyvel?
  5. Varför använda rakborste?

Varför raktvål?

Raktvålen ger ett fylligt och krämigt raklödder som ser till att din hud och skäggväxt mjukas upp. Den innehåller också ämnen som skyddar huden och motverkar uttorkning. Raklöddret bygger du upp genom att använda en liten mängd tvål på en rakborste.

Hur använder man en rakborste?

Använda rakborste Doppa borsten i varmt vatten en liten stund och skaka av överflödet. Häll rakkräm i en rakborstskål eller använd borsten direkt på raktvål i sin förpackning. Använd lätta, cirkulära rörelser för att arbeta upp ett krämigt lödder. Tryck inte för hårt, för det kan skada stråna.

Vad är raklödder bra för?

Raklödder använder man vid rakning för att det är mildare och bättre för huden. Man kan nog raka sig utan raklödder också, men huden mår bättre om man använder det. Det är då mindre sannolikt att man får röda nippor eller utslag eller något sådant.

Vad är en Säkerhetshyvel?

Säkerhetshyveln är kanske den uppfinning som betytt mest för rakningen under 1900-talet. ... Kontrollen utan att tappa kontrollen är precis vad rakningen med säkerhetshyvel innebär. En nära rakning precis som i barberarsaslongen.

Varför använda rakborste?

Varför en bra kvalitetsborste är viktigt Den bästa kvaliteten i rakborsten resulterar i en snabb och fin rakning. De lyfter varje hår och mjukar upp dem på samma gång. ... Utan rätt rakborste kommer du aldrig få ett bra lödder och utan ett bra lödder kan du lika gärna försöka raka dig med en blöt sko.