:

Hur gör man med clearblue?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man med clearblue?
  2. Hur säker är clearblue?
  3. Hur gör man med Clearblue ägglossningstest?
  4. Vad är det för tablett i graviditetstest?
  5. Hur känslig är clearblue digital?
  6. Kan man använda Clearblue flera gånger?
  7. När får man 3+ på Clearblue?

Hur gör man med clearblue?

Med spetsen nedåt, håll spetsen ned i flödet av urin under 5 sekunder. Alternativt kan du ta ett prov på din urin i en behållare sätta toppen av teststickan i behållaren med urin i omkring 20 sekunder.

Hur säker är clearblue?

Ett graviditetstest med veckoindikator. Testet visar med 99% säkerhet om du är gravid eller inte gravid och veckoindikatorn visar med 92 % säkerhet när befruktningen skedde. Resultatet visas tre minuter efter utfört test. Testet bör göras dagarna just före väntad mens.

Hur gör man med Clearblue ägglossningstest?

Innan teststickan kommer i kontakt med urin måste stickan först föras in i testhållaren. Ägglossningstestet ger dig tydliga, digitala resultat så du behöver inte läsa av några linjer vilket gör det mer effektivt för att detektera din LH-ökning.

Vad är det för tablett i graviditetstest?

Det här är en CE-märkt medicinteknisk produkt. Clearblue Graviditetstest med snabb detektion ger dig nästan direkt svar på om du är gravid. Resultatet visas så snabbt som en minut efter att testet genomförts....Dosering & användning.

Artikelnummer971
VarumärkeClearblue

Hur känslig är clearblue digital?

Trots sin höga känslighet (10/15 mIU/ml istället för 25 mIU/ml som är standard) så är testerna 99% säkra. - Extra tydliga! Vi erbjuder digitala graviditetstest från både RFSU & Clearblue. Clearblues digitala graviditetstest har också, som tidigare nämnt, en veckoindikator.

Kan man använda Clearblue flera gånger?

Om du har missat tre eller fler tester och inte har sett något resultat för maximal fertilitet "tror" testhållaren att du testar för första gången. Om du fortsätter testa är det inte säkert att den kan detektera hög eller maximal fertilitet. Det är bättre att du väntar med att testa igen tills din nästa cykel.

När får man 3+ på Clearblue?

Det är som två tester i ett – först är det 99 % rättvisande när det gäller att upptäcka om graviditetshormonet förekommer från och med dagen då du väntar din mens, och om du är gravid visar det ÄVEN hur många veckor det är sedan befruktningen, 1–2, 2–3 eller mer än 3 veckor (3+).