:

Hur funkar clearblue digital?

Innehållsförteckning:

  1. Hur funkar clearblue digital?
  2. När kan man göra ett graviditetstest clearblue?
  3. Hur känsligt är clearblue digital?
  4. Kan clearblue digital visa fel vecka?
  5. Hur länge visar clearblue digital?
  6. Hur tidigt visar graviditetstest RFSU?

Hur funkar clearblue digital?

Ett digitalt graviditetstest fungerar på samma sätt som andra graviditetstest på marknaden. När kvinnans urin blir upptaget i testet, blir mängden HCG analyserat och beroende på mängden HCG hormon i urinen ger det digitala graviditetstestet ett tydligt svar på displayen – Gravid eller inte gravid.

När kan man göra ett graviditetstest clearblue?

Det finns inte tillräckligt av hormon hCG om du gör testet för tidigt. Så gott som alla tester visar ett säkert svar samma dag som mensen skulle ha kommit. Om du inte vet när mensen ska komma kan du göra ett graviditetstest tre veckor efter ett oskyddat slidsamlag, eller ett försök till befruktning.

Hur känsligt är clearblue digital?

Veckoindikatorn är 93 % rättvisande när det gäller att upptäcka när du blev befruktad. Så känslig att du kan testa upp till 5 dagar innan missad menstruation*. Inom tre minuter visas resultatet ”Gravid” eller ”Inte gravid” på skärmen.

Kan clearblue digital visa fel vecka?

hCG-nivån varierar mellan kvinnor, så det är möjligt att veckoindikatorn kan ge felaktiga resultat ibland. Om du gör testet mer än 6 veckor efter befruktning, kan veckoindikator ge oväntade resultat. ... Clearblue Digital graviditetstest kan användas fram till 4 dagar innan väntad mens.

Hur länge visar clearblue digital?

Det är möjligt att resultatet ”Gravid” visas före resultatet från veckoindikatorn. Fortsätt vänta tills timglaset har slutat att blinka för att se ditt resultat från veckoindikatorn. Ditt resultat står kvar på skärmen i ungefär ett dygn.

Hur tidigt visar graviditetstest RFSU?

RFSU Graviditetstest Testa Tidigt ger dig möjlighet att ta reda på om du är gravid redan 6 dagar innan förväntad mens. Testet är enkelt att använda och rekommenderas att utföras på morgonen. Du kan antingen utföra testet direkt i urinstrålen eller genom att samla urin i ett rent och torrt kärl.