:

Hur får man EAN koder?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man EAN koder?
  2. Hur mycket kostar en EAN-kod?
  3. Vad är ett EAN nr?
  4. Hur stor måste en EAN-kod vara?
  5. Vad är Företagsprefix?
  6. Vem uppfann streckkod?
  7. Vad betyder streckkoder?
  8. Vem har EAN kod?

Hur får man EAN koder?

Hur skaffar jag ett EAN-nummer? För att EAN-numret ska vara helt unikt måste en organisation hålla reda på alla nummerkombinationer och se till att inget av nummerna används dubbelt. Organisationen heter GS1 och det är till dem man vänder sig om man vill ha ett EAN-nummer till sina produkter.

Hur mycket kostar en EAN-kod?

Alla EAN-koder som beställs kostar 250 kronor inklusive moms, per styck. Vid köp av minst 10 EAN-koder erhålls 10% i rabatt. EAN-koden sänds till dig så snart du betalat in beloppet för antalet EAN-koder på bankgiro OBS endast bankgiro!

Vad är ett EAN nr?

European Article Numbering dvs. EAN.

Hur stor måste en EAN-kod vara?

En streckkod på skivkonvolut, EAN-13, bör inte göras mindre än ca 25 mm bred. Höjden är mindre viktig. Tänk också på att koden måste ligga på en vit bottenplatta som måste vara större än själva strecken.

Vad är Företagsprefix?

Företagsprefixet består av ett visst antal fasta siffror som är unika för just ditt företag, du fyller sedan själv på med dina egna siffror för att skapa egna nummerserier. Med hjälp av företagsprefixet kan du identifiera produkter, platser och personer med globalt unika nummer.

Vem uppfann streckkod?

Norman Joseph Woodland Barcode/Inventors

Vad betyder streckkoder?

Streckkod[redigera | redigera wikitext] Streckkod är ett sätt att skriva information så att den enkelt ska kunna automatiskt avläsas optiskt, antingen fotoelektriskt eller genom automatiska bildanalysmetoder.

Vem har EAN kod?

EAN 13 – streckkoder du ser på varor i detaljhandeln EAN 13 är en proprietär standard och ägs av EAN som numera heter GS1.