:

Hur gör man för att surfa anonymt?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man för att surfa anonymt?
  2. Hur man surfar säkert?
  3. Varför är man anonym på internet?
  4. Hur stänger man av privat läge?
  5. Vad är Inkognitoflik?

Hur gör man för att surfa anonymt?

Att ladda ned en VPN-tjänst är ett bra första steg som kan garantera att man surfar betydligt mer anonymt än innan. Det finns idag VPN-tjänster för Ipad, Iphone och Android, så att du kan surfa anonymt även på mobilen.

Hur man surfar säkert?

Ett VPN är en förkortning som står för “Virtuellt privat nätverk”, vilket är en tjänst du kan använda för att surfa anonymt och skydda din integritet. Att surfa med VPN aktiverat gör att det skapas en tunnel mellan två punkter, som krypterar data som skickas.

Varför är man anonym på internet?

Många tror idag att om man surfar in på en webbsida utan att vara inloggad att man har någon form av anonymitet. I dagsläget är det inte en sanning om man lägger samman alla olika komplexa sätt som man blir spårad på nätet. Det finns olika tekniker för webbplatser att hålla reda på vilken trafik som besöker dem.

Hur stänger man av privat läge?

Stänga inkognitoläget och sluta surfa privat

  1. Öppna Chrome-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Byt flik. uppe till höger. Till höger ser du alla öppna inkognitoflikar.
  3. Tryck på Stäng. uppe till höger på inkognitoflikarna.

Vad är Inkognitoflik?

Inkognitoläget körs på en egen flik, åtskild från vanliga flikar i Chrome. Om du har en inkognitoflik öppen och öppnar en ny flik så surfar du privat även där. Du kan avsluta inkognitoläget genom att stänga alla inkognitoflikar. på en telefon eller surfplatta med Android.