:

Hur kom Snapchat till?

Innehållsförteckning:

  1. Hur kom Snapchat till?
  2. Vad får man Snap poäng från?
  3. Hur skickar man bilder på Snapchat i chatten?
  4. När kom Snapchat i Sverige?
  5. Vilket land skapade Snapchat?
  6. Vem har mest poäng på Snapchat?
  7. När öppnas en Snap av sig själv?

Hur kom Snapchat till?

Appen lanserades 2011 och skapades av Evan Spiegel, Bobby Murphy och Reggie Brown när de var studenter på Stanford University. Användare kan ta bilder eller spela in videoklipp och sedan lägga på filter, stickers, text eller rita på dem.

Vad får man Snap poäng från?

Men i princip så funkar det så att varje gång du skickar en snap till en kompis får du en poäng, skickar du snappen till flera kompisar får du fler poäng. Du får även poäng när du öppnar andras snaps och när du lägger till eller tittar på stories. SnapScore är alltså en siffra som visar hur aktiv du är på Snapchat.

Hur skickar man bilder på Snapchat i chatten?

Så här skickar du ett foto eller en video från kamerarullen i Snapchat.

  1. Svep uppåt från kameran för att gå till Memories👆
  2. Svep över till kamerarullen.
  3. Tryck och håll nere på ett foto eller en video du vill dela.
  4. Välj vad du vill göra med den.

När kom Snapchat i Sverige?

Snapchat lanserades i september 2011 och är det sociala nätverk som ökat mest i Sverige mellan 20. Men det är fortfarande sällsynt med dagliga Snapchat-användare över 35 år.

Vilket land skapade Snapchat?

Evan Thomas Spiegel, född i Los Angeles, är en amerikansk entreprenör och medgrundare till applikationen Snapchat. Den 24 september 2016 bytte företaget Snapchat Inc. namn till Snap Inc, där han numera (2017) är VD.

Vem har mest poäng på Snapchat?

Sebastian tycker mest att det är riktigt coolt att ha så höga poäng, men det är ingenting som han satsat helhjärtat på. Men eftersom han ändå har i score så blir det en del snaps.

När öppnas en Snap av sig själv?

Snapchats servrar är utformade för att automatiskt radera Snappar som du postat i din Story 24 timmar efter att du postat dem.