:

Hur länge kan man ha Rakpermanent?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge kan man ha Rakpermanent?
  2. Vad är en Rakpermanent?
  3. Hur påverkas håret av en vanlig Permanentvätska?
  4. Kan man platta håret permanent?
  5. Kan man göra sitt hår platt permanent?
  6. Vad är Kebelo behandling?
  7. Hur påverkas håret av sura produkter?

Hur länge kan man ha Rakpermanent?

Enkel rakpermanent Brukar vi oftast göra på kortare hår och killar. Behandlingen tar ca 1,5-2 tim. inklusive klippning. Det permanentade håret förblir rakare efter behandlingen och behöver i regel inte permanentas igen när man gör utväxten 2-4 månader senare.

Vad är en Rakpermanent?

En rakpermanent är en kemisk behandling som kräver ett hår i gott skick, speciellt om du vill göra det helt rakt. Vi ser gärna att du kommer in för en kostnadsfri konsultation innan du bokar en tid första gången. Utväxten kan slätas ut tidigast efter 6 månader. Färgning/toning görs tidigast efter 2 vekor.

Hur påverkas håret av en vanlig Permanentvätska?

Hur påverkas håret av en vanlig permanentvätska? Öppnar och löser upp bindningar. En permanentvätska sägs vara utan ammoniak. ... Permanentvätskebehandlat hår är formlöst som kokt spagetti.

Kan man platta håret permanent?

Vid en så kallad varm rakpermanent använder man sig av en plattång i håret som fortfarande innehåller permanentvätska. ... En kall rakpermanent görs utan plattång och tar mest bort frissigheten och dämpar det lockiga. Resultatet av en kall permanent gör håret blir lättare att hantera.

Kan man göra sitt hår platt permanent?

Absolut – all permanent riskerar att skada håret avsevärt. Görs det med lite mildare produkter och av personer som är duktiga så blir resultatet naturligtvis bättre men likväl – inte bra för håret. Håren är uppbyggda av en mängd spiralformade molekyler som är aminosyror.

Vad är Kebelo behandling?

Behandlingen riktar sig för dig med frizzigt hår. Keratinbehandlingen gör inte håret rakt, utan slätar till det så att de små lockarna blir stora lockar. ... Aminosyror och botaniska proteiner är vad keratinbehandlingen är baserat på, och gör håret frizz-fritt, glansigare, lenare och lättare att hantera.

Hur påverkas håret av sura produkter?

pH-värdet, i kombination med protein och fukt, avgör i slutändan hårets tillstånd, styrka, längd, form och färg. Ett mer alkaliskt tillstånd kan därför påverka mängden bakterier och olja (som vi alla har) i hårbotten och kan orsaka mjäll.