:

Finns det alternativ till Hemnet?

Innehållsförteckning:

  1. Finns det alternativ till Hemnet?
  2. Är Hemnet bra?
  3. Finns det bara Hemnet?
  4. Är Habity bra?
  5. Vad kostar Habity?
  6. Är booli bra?

Finns det alternativ till Hemnet?

Hemnet är inte den enda tjänsten för bostadsaffärer. Några av de stora mäklarna lanserar nu utmanaren Boneo – och det finns fler alternativ. Många mäklare har tröttnat på bostadssajten Hemnets monopolliknande ställning. Sju av dem har nu tillsammans skapat den nya sajten Boneo.

Är Hemnet bra?

Här kan du se statistik för olika bostadstyper och områden – och vad du som säljare kan göra för att få ännu fler besök! Hemnets undersökningar visar att bostäder som säljs med Hemnet Plus eller Premium får fler besök på sin annons och en större genomsnittlig ökning från utgångspris till slutpris.

Finns det bara Hemnet?

Den bostadsportal med överlägset flest besökare i dagsläget är fortfarande Hemnet. Men det finns idag flera utmanare och Hemnet har tvingats sätta fart på sin egen utveckling och kan inte längre leva på gamla meriter.

Är Habity bra?

Habity är en riktig bra tjänst för att registrera sin bostad och få ett grattis värde på sin bostad. Värdet jag fick stämmer bra med marknaden. Jag tycker om funktionen att man kan gå in på en karta i området där man befinner sig och se vad som är till salu eller vilka som är öppna för att sälja någon gång i framtiden.

Vad kostar Habity?

PRO premium. Prenumerationen ligger på 599 kr/månad utan bindningstid och registreras via kortbetalning på hemsidan. Om du använder funktioner i appen via din privata inloggning för professionellt bruk har Habity rätt att debitera enligt nedan.

Är booli bra?

Eftersom Boolis värdeindikationer är statistiska är de tänkta som just indikationer, snarare än exakt värde. Det statistiska värdet sätts utefter hur mycket information som finns om bostaden och området omkring. Dvs, vi jämför bostaden med andra försäljningar som skett i närheten och som liknar bostaden.