:

Hur får man bort alger?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man bort alger?
  2. Hur rengör man stenar i akvarium?
  3. Vad äter Otocinclus?
  4. Hur får man bort alger på balkongen?
  5. Hur får man rent Trallgolv?

Hur får man bort alger?

För att ta bort alger från altan eller utemöbler är ättika en klassiker som står sig än. Blanda upp 2 dl ättika och några droppar diskmedel i 1 liter varmt vatten. Använd högtryckstvätten på lågeffekt eller en klassisk rotborste till att skrubba ytorna rena.

Hur rengör man stenar i akvarium?

Rengöring av akvariedekorationer Ta bort alla stenar, dekorationer och plastväxter som är täckta med alger eller om ser smutsiga ut. Ännu en gång, använd ALDRIG tvål eller diskmedel på dessa saker! Det kan vara dödligt för dina fiskar. Skrubba dem med din algskrubbare.

Vad äter Otocinclus?

En allätare som i huvudsak äter kött.

Hur får man bort alger på balkongen?

Balkongräcket rengörs enklast med lite ljummet vatten och såpa. Börja dock med att ta bort smuts med en torr trasa, hushållspapper eller en grövre svamp. När den värsta smutsen är borta kan du våttorka räckena. Doppa en tvättsvamp, vrid ur den och gnugga sedan ordentligt på alla sidor av räcket.

Hur får man rent Trallgolv?

Rengör ditt trädäck Det första du gör är att skura trädäcket för att bort ingrodd smuts. För detta krävs en hink med vatten, miljövänlig såpa och en skurborste – bra för både plånboken och miljön. Spola av ytorna med vattenslang och skrubba lätt med såpavatten. Du kan vid behov även använda terrasstvättmedel.