:

Vad har Telia för bankgiro?

Innehållsförteckning:

  1. Vad har Telia för bankgiro?
  2. Hur blir man av med pappersfaktura?
  3. Vad är rörliga avgifter telia?
  4. Hur får man tillbaka pengar från telia?
  5. Hur kan du anmäla autogiro via internetbanken?
  6. Hur gör du för att ändra ditt autogiro?
  7. Hur kan du avsluta autogirot?

Vad har Telia för bankgiro?

Vi har nytt bankgironummer på fakturor från det nya fakturasystemet: (Läs mer om betalning till tidigare bankgironummer längre ned under punkt 2).

Hur blir man av med pappersfaktura?

Välj att betala via autogiro med sms-notis eller e-faktura istället för via pappersfaktura, så slipper du dessutom betala fakturaavgift. Du kan även välja att få fakturan som en PDF-fil i Mitt Företag istället för en pappersfaktura via post.

Vad är rörliga avgifter telia?

Abonnemanget Telia Mobil Rörlig är vårt billigaste abonnemang och det passar dig som inte ringer så mycket. Du betalar en fast månadskostnad på 129 kr och i det priset ingår 0,2GB surf samt obegränsat med sms/mms. Samtal kostar 99 öre/minut till alla nät inom Sverige och 99 öre/samtal i öppningsavgift.

Hur får man tillbaka pengar från telia?

"Kreditfaktura - Återbetalning" Vi kan komma att använda hela eller delar av återbetalningen för att i första hand betala den förfallna fakturan. Du har ingen förfallen faktura. Använd vårt formulär för återbetalning. Du kommer att behöva logga in på Mitt Telia.

Hur kan du anmäla autogiro via internetbanken?

  • Du kan anmäla autogiro direkt hos de företag som erbjuder detta betalningsalternativ. Detta görs via betalningsmottagarens hemsida eller via ett pappersmedgivande från betalningsmottagaren. Om företaget är anslutet till Bankgirots Autogiro kan du även anmäla autogirot direkt via Internetbanken.

Hur gör du för att ändra ditt autogiro?

  • Logga in på Internetbanken med e-kod eller Mobilt BankID. Välj ”Betala och överföra” och sedan ”Autogiro”. Klicka sedan på ”Ändra” till höger om aktuellt autogiro. Du kan fylla i blanketten Ändring av medgivande (pdf, 191 KB)

Hur kan du avsluta autogirot?

  • Du kan avsluta autogirot genom att kontakta företaget. Om företaget är anslutet till Bankgirots autogiro kan du även avsluta autogirot via Internetbanken. Logga in på Internetbanken med e-kod eller Mobilt BankID. Välj ”Betala och överför” sedan ”Autogiro”.