:

Vad kostar det att få en ny bilnyckel?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att få en ny bilnyckel?
  2. Var köper man ny bilnyckel?
  3. Kan man spåra bilnyckel?
  4. Vad kostar en ny nyckel till Kia ceed?
  5. Kan man kopiera bilnycklar?
  6. Vad kostar det att byta lås på en bil?

Vad kostar det att få en ny bilnyckel?

Beroende på bilmärke och modell kostar det mellan 3 000 och 10 000 kronor att ordna en ny bilnyckel eftersom bilens låssystem måste programmeras om när en av bilnycklarna försvinner.

Var köper man ny bilnyckel?

Billåsspecialisten hjälper privatpersoner och företag med deras billås och bilnyckelproblem. Vi tillverkar och programmerar nya nycklar & fjärrkontroller till de flesta bilarna på marknaden.

Kan man spåra bilnyckel?

Dessutom är elektroniska bilnycklar i sig dyra att ersätta och ett bra tips är därför att skaffa en unik nyckelbricka som kan spåra nyckeln tillbaka till dig om någon hittar och lämnar in den. Håll koll på din elektroniska bilnyckel och förvara den inte vid ytterdörren.

Vad kostar en ny nyckel till Kia ceed?

Del

InformationPris
Mer info W290401 Begagnad Spara delNYCKEL / NYCKLAR, KIA CEE'D, CEE'D SW -08 CEED ED 1.6 CRDI D4FB-L 5TR MANUELL 2WD 5DR DIESEL Møre Bruktbildeler A/S - NORGE, (0047) 566 SEK **

Kan man kopiera bilnycklar?

Nyckelkopiering. Vare sig det är hemnycklar, cykelnycklar eller smarta bilnycklarkan vi kopiera dom snabbt medan du väntar.

Vad kostar det att byta lås på en bil?

En låssmed kostar oftast mellan 20 kr vid byte av lås på dagtid, inklusive material. Skulle det vara så olyckligt att du tappar bort din nyckel och är i behov av låsbyte på jourtid, så adderas ca 1000 kr.