:

När öppnar YH-antagning?

Innehållsförteckning:

  1. När öppnar YH-antagning?
  2. Är det svårt att komma in på IHM?
  3. Vart ansöker man till yrkeshögskola?
  4. När kan man söka till YH?
  5. Är IHM en bra skola?
  6. Vad kostar en utbildning på IHM?

När öppnar YH-antagning?

Du gör din ansökan på yh-antagning.se. Observera att nästa utbildningsstart sker hösten 2022. Antagningen till höstterminen är öppen januari – maj 2022. Om du har dina betyg på antagning.se kan du ta en skärmdump och ladda upp.

Är det svårt att komma in på IHM?

– Det är helt galna siffror, det är nästan dubbelt så många ansökningar som förra året även om det då var några färre utbildningsstarter. Siffrorna speglar en mycket turbulent arbetsmarknad i kombination med ett snabbt växande intresse för IHM:s utbud inom Yrkeshögskolan.

Vart ansöker man till yrkeshögskola?

Länk för att ansöka hittar du på skolans hemsida. Alla utbildningar inom Yrkeshögskolan finns på www.yrkeshogskolan.se och inom Konst och kultur på www.konstkulturutbildning.se.

När kan man söka till YH?

Sista ansökningsdatum varierar men på många utbildningar är det 15 maj som gäller. Än finns chansen att få plats på en utbildning som startar i höst! Dels har många utbildningar inte passerat sista ansökningsdatum ännu, dels tar många skolor emot sena ansökningar.

Är IHM en bra skola?

Riktigt bra skola med bra mentorer och studievägledare. Kurserna är relevanta för arbetslivet vilket jag tyckte var väldigt bra och varenda kurs jag läst har jag fått användning av på något sätt i mitt arbete. Alla IHMs kurser och program känns fräscha, moderna och förbereder en för ett framtida yrke.

Vad kostar en utbildning på IHM?

Korta fakta för dig som funderar på IHM Business Management Utbildningsavgift: 64 900 kr. Är det din första IHM-utbildning, tillkommer en registreringsavgift på 2.500 kr.