:

Hur mycket tar TISE?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket tar TISE?
  2. Hur fungerar TISE?
  3. Vad är bäst Plick eller TISE?
  4. Vad är TISE för app?
  5. Hur fungerar betalning på TISE?
  6. Vad kostar det att sälja på Plick?
  7. Hur skickar man paket TISE?
  8. Hur sker betalning via TISE?
  9. Vart kan man köpa Vintage?
  10. Var köper kändisar sina kläder?

Hur mycket tar TISE?

Tise tar 10 procent av försäljningspriset från säljaren. Det är dock valfritt att använda Safe Payment. Användare: Från skolungdomar upp till 30 år. Övrigt: Appen är gratis att ladda ner och annonsera i.

Hur fungerar TISE?

Tise fungerar precis som Insta och är därför superenkelt att använda! Du lägger upp annonser i din profil på Tise på samma sätt som du lägger upp bilder på Insta. Du använder din kreativitet med hjälp av typsnitt och fina filter för att få dina annonser att se mer inspirerande ut. Vi uppmanar dig till att vara kreativ!

Vad är bäst Plick eller TISE?

Tise kallar sig för ”återanvädningsappen”, påminner om Instagram då du kan följa personer och deras annonser och säljare och köpare kan kommunicera via en chattfunktion. Schibstedägda Shpock (Schibsted äger även SvD, reds. anm.) fungerar på ett liknande sätt medan appen Plick är inriktad mot kläder och accessoarer.

Vad är TISE för app?

Ett köp på Tise besparar miljön och plånboken och inte minst roligt och enkelt samtidigt. Sedan lanseringen har Tise blivit många människors favoritapp för köp och försäljning online och idag finns det hundratusentals produkter som väntar på nya ägare.

Hur fungerar betalning på TISE?

Hur hanteras betalningen? När ett bud läggs är pengarna reserverade på köparens betalkort. Köparen betalar genom Tise, och säljaren får utbetalningen till sitt bankkonto via Tise. Utbetalningsprocessen börjar när varan överlämnas eller levereras till köparen och markeras som mottaget i appen.

Vad kostar det att sälja på Plick?

Vid försäljning med Plick Safe Pay tar Plick en avgift på 10% av den totala transaktionen plus en liten avgift för att täcka kostnaderna kopplade till det underliggande betalsystemet som hanteras av MangoPay.

Hur skickar man paket TISE?

Om den överenskomna leveransmetoden är frakt, måste säljaren skicka varan till den angivna adressen som står i chatten. Säljaren markerar i chatten när hen har skickat iväg varan. Då har paketet 10 dagar på sig att levereras.

Hur sker betalning via TISE?

Hur hanteras betalningen? När ett bud läggs är pengarna reserverade på köparens betalkort. Köparen betalar genom Tise, och säljaren får utbetalningen till sitt bankkonto via Tise. Utbetalningsprocessen börjar när varan överlämnas eller levereras till köparen och markeras som mottaget i appen.

Vart kan man köpa Vintage?

Köpa vintage kläder online – Här handlar du bäst second-hand!

  • Plick.
  • Tise.
  • Sellpy.
  • Shpock.
  • Tradera.
  • Blocket – Klassisk Second-hand online.
  • Afound.
  • Urban outfitters vintage.

Var köper kändisar sina kläder?

Alla köp görs via en app, kallad Tise, där användarna kan följa olika profiler, som till exempel olika kändisar eller sina kompisar. I lokalen visas en del av plaggen upp, där kan man även lämna och hämta kläder som man köper och säljer via appen.