:

Hur gör man med hårborttagningskräm?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man med hårborttagningskräm?
  2. Hur länge ska man ha på hårborttagningskräm?
  3. Kan man använda Veet när man är gravid?
  4. Var kan man använda hårborttagningskräm?
  5. Får man stubb av Hårborttagningskräm?
  6. Vilket vax är bäst för benen?
  7. Kan man använda Veet i ansiktet?

Hur gör man med hårborttagningskräm?

Hårborttagningskrämer innehåller en viss typ alkaliska kemikalier som på ett säkert sätt reagerar med håret på kroppen. De bryter ner keratinet (proteinstrukturen av ditt hår), vilket gör att det försvagas och löses upp. Detta lämnar håret i ett gelé-liknande tillstånd som användaren enkelt kan torka bort.

Hur länge ska man ha på hårborttagningskräm?

Om man vill slippa smärtan som kommer med vaxning finns det även hårborttagningskräm. Det är snabbt och smidigt innehållande kräm och spatel. Resultatet håller oftast i 1–2 veckor, beroende på vad man har för hårtyp.

Kan man använda Veet när man är gravid?

Vaxning kan orsaka blåmärken när du är gravid så vi rekommenderar istället Veets hårborttagningskrämer under graviditet.

Var kan man använda hårborttagningskräm?

Hårborttagningskräm ska helst bara användas på ben, under armar eller andra ställen på kroppen, och helst inte användas som intim-hårborttagning. Krämen kan vara tuff för huden, så du bör alltid testa på ett litet område innan du använder hårborttagningskräm.

Får man stubb av Hårborttagningskräm?

Fri från stubb längre Hårborttagningskrämer löser upp håret precis under ytan av huden, till skillnad från rakning som skär av håret precis ovanför hudytan. Detta betyder att du blir fri från stubb i upp till fyra dagar.

Vilket vax är bäst för benen?

Eftersom jag tycker det är tidskrävande och knepigt att använda varmvaxet för benen så skulle jag istället rekommendera vax med remsor. Dessa använder jag själv: Veets Wax Strips Easy Grip som även finns i i mindre storlek för till exempel ansiktet. Finns också att köpa här från Nordic Feel.

Kan man använda Veet i ansiktet?

Få mjuka och hårfria ben snabbt med Veet! Veet erbjuder ett stort utbud av produkter för hårborttagning, så som hårborttagningsskräm, vax, vaxremsor, och produkter för hårborttagning i ansiktet. Få mjuka och hårfria ben snabbt med Veet!