:

Kan man använda Philips OneBlade i duschen?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man använda Philips OneBlade i duschen?
  2. När ska man byta OneBlade blad?
  3. Hur länge räcker OneBlade blad?
  4. Vad kostar one Blade?
  5. Hur mycket kostar en one Blade?
  6. Vad kostar Philips one Blade?

Kan man använda Philips OneBlade i duschen?

Eftersom OneBlade är vattentät kan du även använda den i duschen. Kom ihåg att OneBlades blad bör bytas ungefär var fjärde månad för att du ska bibehålla samma skarpa prestanda. Du kan även välja att prenumerera på rakbladen här.

När ska man byta OneBlade blad?

Byt rakblad regelbundet För att behålla optimal prestanda (skarphet och glidförmåga) rekommenderar vi att du byter ut bladet ungefär var fjärde månad. Hur ofta du behöver byta blad beror på hur frekvent du använder din OneBlade, men även hur kraftig skäggväxt du har.

Hur länge räcker OneBlade blad?

OneBlade är byggd för lång hållbarhet, men för att behålla optimalt resultat av skärbladen behöver du byta blad var fjärde månad*.

Vad kostar one Blade?

Lägsta pris på Philips OneBlade QP25 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 35 jämförda butiker. Den här modellen ger dig både en trimmer och en rakapparat för att ge dig de bästa förutsättningarna för en lyckad rakning.

Hur mycket kostar en one Blade?

Lägsta pris på Philips OneBlade QP25 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 34 jämförda butiker. Den här modellen ger dig både en trimmer och en rakapparat för att ge dig de bästa förutsättningarna för en lyckad rakning.

Vad kostar Philips one Blade?

Lägsta pris på Philips OneBlade Pro QP65 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 13 jämförda butiker. I den här modellen från Philips får du både en trimmer och en rakapparat som passar alla typer av skägg- och hårväxt.