:

Var kan man köpa vaselin?

Innehållsförteckning:

  1. Var kan man köpa vaselin?
  2. Hur mycket kostar vaselin?
  3. Vad är vitt vaselin?
  4. Hur gör man vaselin?
  5. Kan man använda vaselin i underlivet?
  6. Är vaselin bra för fransar?
  7. Är det vatten i vaselin?
  8. Vad kan man använda vaselin till?
  9. Är vaselin dåligt?
  10. Vad gör man vaselin av?

Var kan man köpa vaselin?

Köp Vaseline Original 100 ml på apotea.se.

Hur mycket kostar vaselin?

Klover. 40g. Jfr-pris 423.75 kr/kg.

Vad är vitt vaselin?

Vitt vaselin som skyddar och mjukgör särskilt utsatta och nariga partier av huden. Ger en vattenavvisande hinna som förhindrar ytterligare uttorkning. Då endast en råvara ingår är vaselin även lämpligt för allergiker.

Hur gör man vaselin?

Smält bivaxet i oljan i vattenbad. Ta bort från värmen och rör medan blandningen kallnar. 2. Häll upp på burk och använd på samma sätt som vaselin.

Kan man använda vaselin i underlivet?

använd inte vatten i onödan – vatten är uttorkande, så stryk gärna lite barnolja över slidväggen innan du duschar. tillför extra fukt i slidan – barnolja eller exempelvis vaselin kan lindra smärtan. avstå från penetrerande sex – slemhinnan är skör under infektionen och då kan det göra ont att föra upp något i slidan.

Är vaselin bra för fransar?

Om du nu använder mascara varje dag, vad kan du göra för att fransarna inte ska torka ut? Svaret är något så enkelt som en burk vaselin. Applicera på fransarna innan du går och lägger dig så växer de och blir fina! Vaselin är även billigt och räcker väldigt länge som helst.

Är det vatten i vaselin?

En ren råvara Klöver Petrolatum är ett fett bestående av en höggradigt ren råvara som inte innehåller vatten och därför inte behöver konserveringsmedel tillsättas. Produkten är också fri från dofter och färgämnen.

Vad kan man använda vaselin till?

Användningsområden. Ursprungligen användes petroleumgelé för inoljning av läder och även som hårpomada. Det har också använts för behandling av nariga händer och läppar, fotsvamp och näsblod. Petroleumgelé absorberas inte av huden, utan blir istället som ett skyddande lager som gör så att hudens egen fukt inte förångas ...

Är vaselin dåligt?

– Vi har tydligt märkt att en skadad hud som smörjs in med vaselin, mineralolja, inte läker lika fort som när den smörjs in med ekologiska vegetabiliska krämer, det senare ger en essentiell effekt medan vaselin stryper hudandningen och täpper igen porerna, säger Lovisa.

Vad gör man vaselin av?

Vaselin, eller petroleumgelé, är en halvfast blandning av kolväten som idag används inom bland annat hudvård. Termen vaselin är ursprungligen ett varumärkesord som har tagit sig in i allmänspråket.