:

När öppnade Pinchos i Göteborg?

Innehållsförteckning:

  1. När öppnade Pinchos i Göteborg?
  2. Hur länge har Pinchos funnits?
  3. Är Pinchos gott?
  4. Hur många Pinchos finns det i Sverige?
  5. Vilka startade Pinchos?
  6. Vem kom på Pinchos?
  7. Är Pinchos dyrt?
  8. Vad ska man äta på Pinchos?
  9. Hur många Pinchos finns det i världen?
  10. Vad kommer Pinchos ifrån?

När öppnade Pinchos i Göteborg?

Vår historia: 2012 - Pinchos första restaurang öppnas i Göteborg. Konceptet är baserat på en svensk originalidé. 2014 - Konceptet öppnas upp för franchisetagare.

Hur länge har Pinchos funnits?

Med perfekt läge i centrum och uteservering i solläge serveras gäster smårätter från hela världens kök. Restaurangen ingår i franchisekonceptet Pinchos som sedan starten 2012 expanderat kraftigt och kedjan har idag över 60 restauranger i Sverige.

Är Pinchos gott?

Pinchos har snabbt blivit en modern institution, populär bland både barnfamiljer och dejtparen. Det finns en välkomnande mysfaktor som lockar många, i kombination med en oerhört bred meny där man utan överdrift kan påstå att det finns det mesta mellan himmel och jord. Här är det vita, kala väggar, trångt och sorligt.

Hur många Pinchos finns det i Sverige?

Pincho Nation AB har för närvarande 49 restauranger i Sverige och är en av Sveriges snabbast växande franchisekedjor, som nu även finns i Norge, Danmark och Finland.

Vilka startade Pinchos?

Konceptet Pinchos startades 2012 i Göteborg efter att ha testats i mindre skala, under en kort period, i Smögen. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare, som visade sig bli en framgångssaga och Pinchos är fortsatt en av de snabbast växande restaurangkedjorna i Sverige.

Vem kom på Pinchos?

Pinchos är en restaurangkedja i Sverige som startades 2010 av det äkta paret Magnus Larsson och Jessica Ekelöf Larsson samt Johannes Räfsby och Fredrik Mattsson. Bolaget har vuxit explosionsartat och har idag cirka 63 restauranger runt om i Sverige.

Är Pinchos dyrt?

Omdöme om Pinchos. Kul ställe att äta på dock måste man beställa minst 5-8 rätter per person för att bli mätt vilket gör att det lätt kan bli dyrt! Kan få mer för pengarna på andra restauranger.

Vad ska man äta på Pinchos?

Då restaurang Pinchos är en tapas-restaurang, så finns det en massa smårätter att komponera ihop som man vill. Jag valde tre rätter – kycklingspett, kebabrulle och sötpotatispommes. Vid det här laget så fungerade allt bra, så vi fick både dryck och mat fort.

Hur många Pinchos finns det i världen?

Pinchos grundades 2012 och har vuxit kraftigt med en genomsnittlig försäljningstillväxt på 90% per år sedan 2015. Under 2019 beräknar Pinchos ha 70 restauranger som tillsammans omsätter mer än en miljard kronor.

Vad kommer Pinchos ifrån?

Pincho Nation AB / Pinchos är en svensk franchise-kedja som grundades 2012 och etablerade sig i Göteborg efter en testperiod på Smögen.