:

Finns CDON i Karlstad?

Innehållsförteckning:

  1. Finns CDON i Karlstad?
  2. Vart ligger netonnets Webblager?
  3. Hur många Lagershopar har NetOnNet?
  4. Vad har hänt med CDON?
  5. Är CDON pålitligt?

Finns CDON i Karlstad?

Karlstad & Värmlandsskärgården | CDON.

Vart ligger netonnets Webblager?

Siffror från 2014 års bokslut. Netonnet AB är ett detaljhandelsföretag inom hemelektronikbranschen. Försäljning sker via internetbutik samt lagerbutiker i Sverige och Norge. Huvudkontoret och centrallagret ligger i Borås.

Hur många Lagershopar har NetOnNet?

Kunderna ska välja NetOnNet, inte bara för att vi har låga priser, utan även för att vi gör det enklare, ärligare och med fokus utifrån kunden själv. Det är så vi skapar mervärde och en stark relation med våra kunder. NetOnNet säljer till konsumenter och företag genom e-handel och 32 Lagershoppar i Sverige och Norge.

Vad har hänt med CDON?

CDON är ju ett 20 år gammalt varumärke och mycket har hänt sedan starten. ... Tillsammans med Neumeister har bolaget valt att behålla namnet CDON, som har sitt ursprung i en tid på bolaget främst sålde CD-skivor.

Är CDON pålitligt?

Köp alidrig varor varken från CDON eller GTSA. De är rätt bluff. Vi köpte en dator från de och hade fel sedan köpt och vi gjorde en reklamation på den och de sa att vi var orsaken till detta. ... Till och med fick vi betala 2 085 kr till och vi har inte fått tillbaka vår datorn än som vi lämnade sedan i oktober.