:

Hur delar man sin skärm på Discord?

Innehållsförteckning:

  1. Hur delar man sin skärm på Discord?
  2. Varför kan jag inte streama på Discord?
  3. Hur streamar man på Discord?
  4. Vad gör man på Discord?
  5. Hur använder man Discord?
  6. Hur streamar man Netflix på Discord?
  7. Hur streamar man med ljud på Discord?
  8. Hur spelar man på Discord?
  9. Vad är åldersgränsen på Discord?
  10. Vad menas med Discord?

Hur delar man sin skärm på Discord?

Så här delar du din skärm skärm-ikonen i röststatuspanelen nära nedre vänstra hörnet.

Varför kan jag inte streama på Discord?

Automatiskt Aktivera/Inaktivera: Discord kan upptäcka om du använder OBS eller Xsplit, och automatiskt aktivera streamerläget om du är mer av en glömsk typ. Om du är vass på att sätta på och stänga av läget (kanske med en tjusig keybind), behöver du inte oroa dig för detta alternativet.

Hur streamar man på Discord?

Först måste du se till att du har kopplat ditt Twitch-konto till Discord innan du kan dra fördel av plattformens Streamer Mode. Så följ bara stegen nedan för att länka ditt konto och aktivera strömmarläge utan problem: Öppna Discord och gå över till "Inställningar" genom att klicka på växel ikon.

Vad gör man på Discord?

Discord låter vänner chatta med varandra antingen en-mot-en eller som en grupp via en server. Du kan använda den för att skicka direktmeddelanden till vänner, ringa videosamtal med dem, röstchatta och till och med skärmdelning.

Hur använder man Discord?

Discord är en röst- och textchatt app som är populär bland spelare. Den kan användas för att prata med andra spelare när du spelar spel. Eller så kan du byta tips och råd med andra spelare i spel-specifika servrar (liknande online-forum). ... Tonåringar kan komma åt Discord via sin PC, webbläsare eller mobiltelefon.

Hur streamar man Netflix på Discord?

Öppna samtidigt Discord och se till att den är ansluten till en server. Klicka på ”Inställningar” längst ned på sidan och bestäm vilket “Spelaktivitet” du vill använda. Klicka på “Lägg till det” och välj fliken i din webbläsare med en aktiv streamingtjänst. När du väljer Netflix klickar du på ”Lägg till spel.”

Hur streamar man med ljud på Discord?

Om en Discord-ström inte har något ljud måste du felsöka problemet genom att följa stegen nedan.

  1. Kontrollera dina ljudinställningar. ...
  2. Använd applikationer i Windowed-läge. ...
  3. Återställ Discord Audio Settings. ...
  4. Ändra Discord Audio-inställningar. ...
  5. Installera om Discord-appen (eller byt till Discord Canary)

Hur spelar man på Discord?

Hur börjar jag med Discord? När du har skapat ett Discordkonto kan du välja att köra det i webbläsaren eller installera Discord-appen. Appen ger dig många fler anpassningsalternativ och är ett måste för alla som vill köra en server.

Vad är åldersgränsen på Discord?

F: Varför uppdaterade Discord sin åldersgräns från 12+ till 17+? S: Discord uppdaterade sin åldersgräns till 17+ på Apples begäran. Vi arbetar hårt för att skapa robusta kontroller och principer för att hjälpa till att säkerställa att minderåriga inte utsätts för innehåll som är olämpligt för dem.

Vad menas med Discord?

Discord (engelska: [dɪskɔɹd] ( lyssna)) är en proprietär gratisprogramvara och IP-applikation avsedd för spelföreningar. Discord körs på Windows, Mac OS, Android, IOS, Linux och i webbläsare. Programvaran lanserades maj 2015 och i december 2017 fanns det cirka 87 miljoner unika användare av programvaran.