:

Hur mycket kostar det att bygga en pool?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar det att bygga en pool?
  2. Hur stor yta behövs för pool?
  3. Vilken storlek på pool?
  4. Vad kostar en Thermopool?
  5. Vad kostade ert Poolbygge?

Hur mycket kostar det att bygga en pool?

Enbart grävning för en 8 x 4 meters pool tar ca 2 dagar och kostar cirka 13 0 kr. Till detta priset måste du räkna till etableringskostnader på ca 7 5 kr och bortforsling av massor med deponi. Vill du ha hjälp med bortforsling av schaktmassor kostar det ungefär lika mycket till.

Hur stor yta behövs för pool?

Oavsett material kan du räkna med att en pool på 4×8 meter, arbetet och färdigställandet kommer landa på cirka 350 000-500 000. Det är viktigt att räkna in alla kostnader, som större och mer altan, ytterligare belysning med elektrikerjobb och iordningställande av trädgård samt tiden.

Vilken storlek på pool?

Poolens storlek För normaltomten så brukar 4x8m vara en perfekt storlek. Är man många i familjen med barn och kanske barnbarn så lägg gärna till en meter eller två på bredd eller längd beroende på vad som passar bäst på tomten. Vill du simma i poolen?

Vad kostar en Thermopool?

Thermopoolen finns i flera olika mått för att kunna anpassas till olika typer av tomter och är ett optimalt alternativ till suterrängtomten. Pris: ca 50 000–78 000 kr.

Vad kostade ert Poolbygge?

Att bygga pool är ett relativt dyrt trädgårdsprojekt jämfört med många andra. Priset för en normal pool ligger i ett stort spann, allt från 200 000-600 000 kronor, men det kan bli ännu dyrare. Det finns flera faktorer som påverkar priset på en pool, men i första hand är det pooltypen.