:

Vad hette Sibylla innan?

Innehållsförteckning:

  1. Vad hette Sibylla innan?
  2. Kan man betala med Swish på Sibylla?
  3. Vilken är världens största snabbmatskedja?
  4. Är Sibylla gott?
  5. I vilken ort grundades Sibylla?

Vad hette Sibylla innan?

Namnet på korven, Sibylla, utsågs i en tävling och stammade från den då populäre arvprinsen Gustaf Adolfs fru, Sibylla. Under 1950-talet lanserades hamburgaren i Sibyllas gatukök, och gick till en början under namnet burgare. År 1997 bildades Sibylla-Förbundet, vilket 300 gatukök anslöt sig till.

Kan man betala med Swish på Sibylla?

Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Vilken är världens största snabbmatskedja?

Den internationella matchen om att vara världens största snabbmatskedja avgjordes redan i mars 2011 när Subway gick ut med ett pressmeddelande och berättade att man passerat McDonalds gällande antal restauranger. I dag har Subway över 44.000 restauranger mot McDonalds cirka 31.000 restauranger.

Är Sibylla gott?

Vi är stolta över vår snabbmatstradition, men genom åren har vi vidgat våra vyer. Idag är vi en rikstäckande snabbmatskedja med välutbildad personal, ett genomtänkt koncept och allt fler moderna restauranger. Korv och hamburgare har fått sällskap av kebab, kyckling, vegetariskt och mycket mer!

I vilken ort grundades Sibylla?

Oskar Lithell startade sin första fabriks- och affärslokal i Kumla 1907 och börjar producera korv. Tjugofem år senare lanserades den första varmkorven, som skulle bli starten på ett av Sveriges äldsta och mest folkkära varumärken någonsin.