:

Kan man Casta från mobilen?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man Casta från mobilen?
  2. Hur gör jag för att casta?
  3. Vad kan man streama med chromecast?
  4. Varför går det ej att casta?
  5. Kan man Casta från Chrome?

Kan man Casta från mobilen?

Casta skärmen på en Android-enhet. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Chromecast-enheten. Tryck på den enhet du vill casta skärmen till. Casta skärmen.

Hur gör jag för att casta?

Casta från Chromecast-kompatibla appar till tv:n

  1. Kontrollera att den telefon, surfplatta eller dator som du castar med finns i samma Wi-Fi-nätverk som Chromecast eller tv:n med inbyggd Chromecast.
  2. Öppna en Chromecast-kompatibel app.
  3. Tryck på Cast-knappen. ...
  4. Tryck på den enhet som du vill casta till.

Vad kan man streama med chromecast?

Hela Android. Starta appen Google Home, klicka på "konto" och sen vidare till "spegla enheten" och till sist "casta skärm/ljud". Därefter väljer du den Chromecast som skärmen ska speglas mot och sen är du klar.

Varför går det ej att casta?

Detta kan ofta bero på två saker: Enheten du försöker casta från är inte ansluten till samma nätverk som Chromecasten. Se till att ansluta enheten du castar från till samma nätverk som Chromecasten är uppkopplad på. Du har inte senaste versionen av appen du försöker casta från.

Kan man Casta från Chrome?

Använd webbläsaren Chrome och ta del av videor, foton, musik och annat innehåll på tv:n. Klicka bara på Cast-knappen i webbläsaren och välj din Chromecast-enhet. Spegla Android-enheten på tv:n. Visa presentationer, foton och dokument på större skärm.