:

Varför Plåtis istället för husbil?

Innehållsförteckning:

  1. Varför Plåtis istället för husbil?
  2. Vad är en Plåtis?
  3. Hur hög är en Plåtis?
  4. Vad kostar en Plåtis?
  5. Vad kostar en husbil Plåtis?
  6. Vilken Plåtis är bäst isolerad?
  7. Är Pössl en bra husbil?
  8. Vilket märke på husbil är bäst?

Varför Plåtis istället för husbil?

Fördelar med plåtisen Plåtisen är lätt att köra, trånga gator, färjor eller små campingar är inga problem. Plåtisen tar sig fram överallt. Dessutom kan han parkera plåtisen på en parkeringsruta, den behöver med andra ord ingen särskild förvaring eller ställplats.

Vad är en Plåtis?

En stor husbil kan vara krånglig att köra, men den omtyckta "Plåtisen" maximerar nytta och nöje. Storleken är behändig och samtidigt rymmer bilen allt man behöver. En "plåtis" är en mindre variant av husbil - vanligtvis kortare än 6 meter och med en vikt på runt 3,5 ton.

Hur hög är en Plåtis?

Modellen heter 7128 Rb och den är 7128 mm lång, 2010 mm bred och 2860 mm hög.

Vad kostar en Plåtis?

Arbetsnamnet för Sunlights billiga plåtisar var till en början Entry. Det blev till slut Cliff, det redan befintliga namnet på deras plåtisar. De fyra modellerna 540, 600, 6 kostar i grundutförande från 429 000 kronor till 459 000 kronor, med Fiats 130 hästkraftsmotor som standard.

Vad kostar en husbil Plåtis?

Köp en mindre husbil Det finns en mindre typ av husbil som blir allt mer populär och som kallas för ”plåtis” inom branschen. Det är skåpbilar som har kvar sin plåtkaross men är inredda som en bostad med fönster. – De blir mindre och billigare, från 500 000 kronor, men har samma standard invändigt.

Vilken Plåtis är bäst isolerad?

Sv: Varm plåtis för vinterbruk Tror La Strada är det bästa alternativet när det gäller plåtisar och bäst isolering.

Är Pössl en bra husbil?

Samtliga plåtisar i olika prisklasser. Pössl finns i många olika planlösningar och längder men de delas också in i modellserier. ... Pössl har gjort sig kända för bra byggkvalitet och i Sverige har de varit något av trendsättare när det kommer till fabriksbyggda plåtisar och vans.

Vilket märke på husbil är bäst?

De tre bästa husbilsmärkena:

  • Kabe.
  • Hymer.
  • Rapido.