:

Hur bra är Yokohama vinterdäck?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bra är Yokohama vinterdäck?
  2. Var tillverkas Yokohama däck?
  3. Vilka vinterdäck är bäst?
  4. Är Kumho Vinterdäck bra?
  5. Vilka vinterdäck ska man inte köpa?

Hur bra är Yokohama vinterdäck?

Continental nordiska dubbfria däck kom högst upp med en total poäng på 51, och det gjorde även Nokian dubbdäck. Yokohama dubbdäck kom sist och fick enbart en total av 27 poäng. Test två hos Teknikens Värld var vägegenskaperna. Det gjordes ett helhetsgrepp kring däcken och de blev testade på alla underlag.

Var tillverkas Yokohama däck?

Yokohama däck började tillverkas i den japanska staden Yokohama 1917. Idag är huvudkontoret i Tokyo och Yokohama däck säljs över hela världen.

Vilka vinterdäck är bäst?

Bästa vinterdäcket Michelin X-Ice North 4 blir bäst i test bland vinterdäck. Det har ett högt antal dubbar och presterar också mycket bra i samband med test, med bara enstaka minuspunkter i bedömningen. Goodyear UltraGrip 9 är också det ett mycket bra däck som får höga betyg av testare.

Är Kumho Vinterdäck bra?

Väljer du istället Kumho Ecsta får du ett riktigt performance däck med stabila vägegenskaper även vid höga farter. Kumho däck har också ett brett utbud av vinterdäck, både dubbat och odubbat. Vinterdäcken är dessutom anpassade efter nordiska förhållanden och ger trygga köregenskaper både vid snö, is eller slask.

Vilka vinterdäck ska man inte köpa?

De här däcken ska du inte köpa Några märken – både kinesiska och andra – som det kan vara värt att vara på sin vakt för är Linglong, Nankang, Kumho, Landsail, Nexen, GT Radial (mest känt som Champiro) och Cooper.