:

Är Volvo V70 ett bra köp?

Innehållsförteckning:

  1. Är Volvo V70 ett bra köp?
  2. Vilken Volvo V70 ska man köpa?
  3. Vad är dåligt med Volvo?
  4. Är Volvo V70 framhjulsdriven?
  5. Vilken Volvo ska man köpa?
  6. Varför ska man köpa en Volvo?
  7. Vilken Volvo motor är bäst?
  8. Vilken V70 drar minst?
  9. Är Volvo S60 en bra bil?
  10. Är D3 en bra motor?

Är Volvo V70 ett bra köp?

Säkerhet och bra andrahandsvärde Volvo V70 kan beskrivas som en stor och trygg bil. Den har ett riktigt bra andrahandsvärde och var den mest sålda begagnade bilen under 2017. Då hade den ett snittpris på ca 128 000 kronor. Även under den första delen av 2018 ligger modellen högt på försäljningslistorna.

Vilken Volvo V70 ska man köpa?

Visst är Volvo V70 II en trygg investering – men tro inte att det här är en problemfri bil. Den tredje generationen av Volvos stora kombi V70 visades upp under våren 2007 och började säljas som modellår 2008. ... V70 II har fortsatt att hålla Volvos fana högt och har år efter år varit Sveriges bäst säljande bilmodell.

Vad är dåligt med Volvo?

ADAC:s granskning kommer med några överraskningar. Bland annat att bensinbilarna inte är så snälla mot omgivningen som många tror. Att dieselbilarna släpper ut stor mängder kväveoxider vet vi, men att de direktinsprutade bensinmotorerna släpper ut anmärkningsvärt höga halter av partiklar är för många en nyhet.

Är Volvo V70 framhjulsdriven?

Vad gäller framdrivningen fanns dels en version med endast framhjulsdrift (FWD) eller fyrhjulsdrift (AWD). I och med V70R lanserades även en ny färg på karossen, nämligen Volvos saffransgula som numera är en klassiker bland Volvo-färger.

Vilken Volvo ska man köpa?

Volvo V) Trots nyvässade konkurrenter är det Volvo som avgår med testsegern mot BMW 3-serie och Volkswagen Passat. V60 är förmodligen Volvos bästa modell för närvarande.

Varför ska man köpa en Volvo?

Volvo är kända för att tillverka bilar med hög kvalitet som är säkra, trygga och stabila. Dessutom tillverkar Volvo bilar som passar för familjer med barn. Volvo väljer delar med mycket hög kvalitet till sina bilar. Det är kvalitetsbilar som ligger betydligt högre i pris än märken som Peugeot, Renaualt och Opel.

Vilken Volvo motor är bäst?

I årets upplaga av tävlingen har tio nya motorer utsetts till att vara de bästa i världen och återigen är Volvo med i främsta led. Det är Volvo Polestars 367-hästarsmaskin som finns i S60 Polestar och V60 Polestar som föll juryn i smaken efter att ha provat 40 olika kandidatbilar de senaste månaderna.

Vilken V70 drar minst?

Tidningen Motorförarens V70 från 2001 har en bensinförbrukning på 8,8 L/100 km. Numera är snåldieseln på 115 hk bästsäljare och drar bara 4,5 L/100 km.

Är Volvo S60 en bra bil?

Volvo S60 och V60 är de mest felfria begagnade bilarna i medelklassen. ... Volvo S60 och V60 visar på ett DEKRA felindex, DMI, på 97,5 procent. DMI står förenklat uttryckt för antal fordon med låg felprocent. Det betyder att ju högre procent, desto färre bilar med fel.

Är D3 en bra motor?

D3, D4 och D5 är turboladdade dieselmotorer med Common Rail bränsleinsprutning som är installerade i Volvo-bilar. De började användas år 2001. Idag används de här motorerna i de flesta av märkets modeller. Motorerna kännetecknas av hög prestanda och pålitlighet.