:

Är det äkta varor på Wish?

Innehållsförteckning:

  1. Är det äkta varor på Wish?
  2. Varför ska man inte handla på Wish?
  3. Är det kopior på Wish?
  4. Var finns Wish?
  5. Var kommer Wish produkter från?

Är det äkta varor på Wish?

Wish är bara en köpsajt och förmedlar alltså prylar från olika tillverkare där ingen har koll på hur arbetsvillkoren ser ut, åldrar (barn?), löner, miljö och andra förhållanden. Sedan finns det de som påstår att samma varor säljs i butiker i Sverige, skillnaden är att med Wish köper man dem direkt från fabriken.

Varför ska man inte handla på Wish?

Kritikerna är inte välvilligt inställda till Wishman bland annat menar att det finns ytterligare en anledning till att man kan hålla hutlöst låga priser på sina produkter, nämligen arbetsförhållandena på fabrikerna i Kina. ... Man menar även att produkterna som marknadsförs via Wish inte alltid håller så god kvalitet.

Är det kopior på Wish?

Det är inte tillåtet att sälja falska, oäkta och/eller kopior av produkter på Wish. Wish har strikta regler mot intrång i immateriella rättigheter.

Var finns Wish?

Huvudkontoret är beläget i San Francisco, Kalifornien i USA. Europakontoret ligger i Amsterdam. Wish har över 100 miljoner registrerade användare runt om i världen och uppges vara värderat till 11.2 miljarder amerikanska dollar.

Var kommer Wish produkter från?

Wish skulle tjäna pengar genom att ta betalt av säljarna med en "Pay per click"-modell. Denna idé ersattes snabbt med en plattform där säljare, huvudsakligen fabriker i Kina, fick en möjlighet att sälja sina produkter direkt i appen till kunder över hela världen.