:

Vilken permanent hårborttagning är bäst?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken permanent hårborttagning är bäst?
  2. Är IPL laser permanent?
  3. Hur länge håller en laserbehandling?
  4. Hur länge håller Lasring?
  5. Vilken Philips Lumea är bäst?
  6. Hur länge håller en IPL behandling?

Vilken permanent hårborttagning är bäst?

Topp 5 bästa hårborttagning laser

  • Braun Silk-Expert Pro 5 PL5117.
  • BÄSTA FÖR SMÅ OMRÅDEN. Philips Lumea Advanced BRI923/00.
  • MEST PRISVÄRT. Beurer Pure Skin Pro IPL 5500.
  • FÖR FLEST HUD/HÅRFÄRGER. Beurer IPL 10000+
  • BÄSTA SCHEMA. Remington i-Light Prestige IPL6750.

Är IPL laser permanent?

De fyra vanligaste metoderna för långvarig hårborttagning är laser, IPL, diatermi eller elektrolys. Vid elektrolys och diatermi förs en nål ner i hårsäcken som hettar upp hårsäcken så att den dör, medan laser och IPL använder ljus för att ta bort håret.

Hur länge håller en laserbehandling?

För att räknas som permanent hårborttagning vetenskapligt, så ska håren som behandlas på det aktuella området, efter en serie av regelbundna behandlingar vara borta i minst fem månader.

Hur länge håller Lasring?

Beroende på vilken behandling du gör får du olika resultat. Hårborttagningen är oftast permanent efter 3-4 behandlingar. För övriga behandlingar behålls effekten längre med hjälp av god hudvård och användande av solskydd. De flesta behandlingar kan behöva upprepas vid behov, oftast efter cirka 1 år.

Vilken Philips Lumea är bäst?

Både säkerheten och effektiveten har blivit bättre sedan vi började testa IPL-apparater. Favorit när det gäller hanterbarhet och effektivitet, både enligt experter och testpanel, var Philips Lumea Advanced IPL SC1999.

Hur länge håller en IPL behandling?

Men var inte ledsen för det – vi vet vilken hårborttagningsmetod du kan använda för att få ett långvarigt resultat där du blir av med din oönskade hårväxt i upp till 8 veckor*! IPL är en långvarig hårborttagningsmetod som är anpassad för hemmabruk.