:

Är Renault en bra bil?

Innehållsförteckning:

  1. Är Renault en bra bil?
  2. Är captur en bra bil?
  3. Var tillverkas Renault Clio?
  4. Vad betyder Renault Clio?
  5. Är Megane en bra bil?
  6. Är Kadjar en bra bil?
  7. Var tillverkas Renault captur?
  8. Vilket land kommer Renault ifrån?
  9. När kom Renault Clio?

Är Renault en bra bil?

Om vi tittar på hur bilägarna i vår egen undersökning, AutoIndex 2019, betygsätter Renault Captur så hamnar modellen näst sist bland crossovers. ... Dekra i Sverige redovisar sin besiktningsstatistik och för Renault Captur 2013 och framåt gäller att bilen totalt sett klarar sig ganska bra i begagnatrapporten.

Är captur en bra bil?

Säkerheten håller nu hög nivå och det skjutbara baksätet ger flexibilitet i världsklass. Annons: Captur har blivit en riktig storsäljare. Under de sex år modellen tillverkats har man redan lyckats sälja över 1,5 miljoner exemplar.

Var tillverkas Renault Clio?

Renault S. A. Renault S. A., uttalt rö-nå, är en fransk multinationell fordonstillverkare med huvudkontor i Boulogne-Billancourt.

Vad betyder Renault Clio?

Namnet Clio är nämligen den latinska formen av grekiskans Kleio, vilket i antik grekisk mytologi var en av de nio så kallade muserna.

Är Megane en bra bil?

Renault Megane är den perfekta bilen för dig som behöver en smidig stadsbil men också en bekväm och trygg bil på de längre resorna. ... Megane utstrålar dynamik och sportighet så att du inte behöver välja mellan komfort, funktion och säkerhet.

Är Kadjar en bra bil?

I flera test har Kadjar framhållits som en mycket bekväm bil. Stolarna fram och bak upplevs som sköna och det är gott om utrymme i hela bilen. AutoExpress menar att interiören hos Kadjar har mer karaktär än hos konkurrenten Nissan Quashqai. Kajdar anses av experterna vara mycket bil för pengarna.

Var tillverkas Renault captur?

Captur baseras på samma platform som Nya Clio som hyllas för sin körglädje. Tillverkningen av Renault Captur sker i Valladolid-fabriken i Spanien och visas upp för allmänheten vid bilsalongen i Geneve i mars.

Vilket land kommer Renault ifrån?

Boulogne-Billancourt, Frankrike Groupe Renault/Place founded

När kom Renault Clio?

Renault Clio är en småbil som lanserades 1990 och finns i fyra generationer. Clio har utsetts till årets bil i Europa två gånger, 19. Första generationen kom med dieselmotor-, bensinmotor- och eldrift samt med 3- eller 5-dörrars halvkombikaross. Det kom även en lyxigare version med ett annat namn.