:

Vad tycker ni om Polestar 2?

Innehållsförteckning:

  1. Vad tycker ni om Polestar 2?
  2. Hur långt kan man köra med en Polestar 2?
  3. Är Polestar en Volvo?
  4. Varför Polestar 2?
  5. Vad tycker ni om Polestar?
  6. Har Polestar 2 värmepump?
  7. Har Polestar 2 dragkrok?
  8. Vad kostar en Polestar 2 i försäkring?

Vad tycker ni om Polestar 2?

På Algemeen Dagblad beskriver man både operativsystem och infotainment som ”perfekt”. Franska LAutomobile Magazine är också nöjda med Google – även om de tycker att Polestar hade kunnat vara lite mer fysisk när det kommer till knappar. ”De flesta funktionerna hanteras på skärmen.

Hur långt kan man köra med en Polestar 2?

Batteriet på 78 kWh är i samma härad som konkurrenterna och den officiella räckvidden på 47 mil är lite bättre än de dyrare elbilarna från Audi, Mercedes och Jaguar, däremot klart sämre än ärkerivalen Tesla 3, och något sämre än Volkswagens billigare ID4.

Är Polestar en Volvo?

Tack vare att Polestaroptimeringen är framtagen av Volvo och företaget Polestar påverkar den inte bilens garanti, dess serviceintervall eller din försäkring. Inte heller bränsleförbrukning eller utsläppsvärden påverkas.

Varför Polestar 2?

Polestar 2 gör livet på vägarna lättare och säkrare med intuitiv programvara, smart assistans vid kollisionsrisk och sömlös uppkoppling.

Vad tycker ni om Polestar?

Polestars nya elbil får gott om beröm från flera utländska biltidningar. ... ”Polestar har lyckats göra en körglad och praktisk elbil i premiumklassen som kommer att göra livet surt för många konkurrenter. Sett till vad man får för pengarna är priset nästan överkomligt”, skrev vår utsände Tommy Wahlström.

Har Polestar 2 värmepump?

Energibesparande värmepump Värmepumpen kompletterar Polestar 2:s klimatsystem. Den utnyttjar värmeenergin i luften och spillvärmen från elmotorn och batteriet för temperaturreglering, och ger dessutom bilen längre räckvidd.

Har Polestar 2 dragkrok?

Bilen kan utrustas med en dragkrok som gör det möjligt att dra t. ex. en släpvagn efter bilen. Det kan finnas olika varianter av dragkrok för bilen, kontakta Polestar Customer Support för mer information.

Vad kostar en Polestar 2 i försäkring?

Skulle bli 382kr månaden inklusive plustillägg.