:

Är Norton 360 bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är Norton 360 bra?
  2. Hur mycket kostar Norton?
  3. Måste man ha Norton?
  4. Vad gör Norton?
  5. Vilket är det bästa virusskyddet?
  6. Kan man lita på Norton?

Är Norton 360 bra?

Nortons säkerhetsprogram brukar vara med i toppen i våra tester och årets utgåva är inget undantag. ... Norton 360 Standard är ett omfattande och dyrt säkerhetspaket. Förutom effektivt skydd mot virus ingår det även tio gigabyte lagringsutrymme på företagets servrar för backup av filer.

Hur mycket kostar Norton?

Prislista över prenumerationsförnyelser: Gäller från September 2020

Norton-prenumerationerAntal enheterÅrligt prenumerations1
Norton AntiVirus Basic1499,00 kr
Norton Security Starter1749,00 kr
Norton Security Deluxe3849,00 kr
5949,00 kr

Måste man ha Norton?

Ja! Alla gillar inte webbläsartillägg och vissa kan verka onödiga eller påträngande. Det finns dock ett webbläsartillägg som är mycket viktigt för att hjälpa till att skydda dig på webben och det är tillägget Norton Safe Web. Norton-prenumerationer med säkerhet för digitala enheter.

Vad gör Norton?

Norton 360 har omfattande skydd mot malware och spionprogram för dina enheter, vilket kan minska risken för exponering av information. ... Norton 360 har säkerhet för digitala enheter vilket skyddar mot virus, utpressningsprogram, malware och andra internethot när du uträttar bankärenden, handlar och surfar online.

Vilket är det bästa virusskyddet?

Bitdefender - världens bästa antivirus För tillfället tycker vi att Bitdefender är det bästa antivirus-programmet som finns tillgängligt. Den kombinerar starka säkerhetsverktyg med en rad andra utmärkta säkerhetsfunktioner. Det är också väldigt enkelt att använda och erbjuder extremt bra valuta för pengarna.

Kan man lita på Norton?

Norton-experter är alltid redo att hjälpa till att ta bort virus som kanske slinker in. Vi litar så mycket på vårt skydd mot virus och malware att vi erbjuder Virus Protection Promise. Om enheten får ett virus som våra experter inte kan ta bort, får du pengarna tillbaka.