:

Hur bra är HBO Nordic?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bra är HBO Nordic?
  2. Hur många användare har HBO?
  3. Hur bra är HBO Max?
  4. Kan man ha flera användare på HBO?
  5. Hur många användare har HBO Max?
  6. Vad ingår C More Premium?

Hur bra är HBO Nordic?

Dom har bra utbud med serier och filmer… Dom har bra utbud med serier och filmer där av dom 2 stjärnorna. ... Jag går in på appen och allt laggar, sedan när man trycker igång en film/serie så är det bara ett evigt snurrande på skärmen.

Hur många användare har HBO?

Användare, strömmar och enheter Det korta svaret på frågan skulle vara att tre personer kan streama HBO Max -program samtidigt. Detta innebär att ett konto samtidigt kan registreras på tre olika enheter, och en annan person kan använda varje enhet.

Hur bra är HBO Max?

Utbudet. HBO Max erbjuder fler serier och framför allt mer film på tjänsten. Förutom tillgång till Warner Bros och DC:s katalog, erbjuds kunder originalproduktioner från HBO. Bland annat kommer uppföljaren till ”Sex and the city” som heter ”And Just Like That” att komma upp på tjänsten i december.

Kan man ha flera användare på HBO?

Det finns ingen gräns för antalet enheter du kan använda med ditt konto, antalet enheter som streamar samtidigt är dock begränsat.

Hur många användare har HBO Max?

Du ska också kunna spela på tre enheter samtidigt, och installera och logga in på appen på ett obegränsat antal enheter.

Vad ingår C More Premium?

Premium

  • Filmer, serier, hayu & barnunderhållning.
  • 25 TV-kanaler från TV4, C More & SVT.
  • Alla matcher i SHL, HockeyAllsvenskan & SDHL.
  • Högstaligor i handboll, speedway, tennis, basket m.m.
  • Streama matcher i 48 timmar.